Podobne tematy
- Zamknięty
- Myszaaaa
- Ciąża, poród, połóg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poczekaj na decyzje jeszcze, może ja przewiozą jak się stan pogorszy, ale na wszelki wypadek umów wizytę prywatna u kardiochirurga, ci z prokocimia przyjmują prywatnie w unikardii Link do: Kardiochirurgia dziecięca - Unicardia Kraków, nie załatwiaj i nie zgadzaj się na inny szpital niż Prokocim, tam robią najgorsze wady serca. W szpitalu ogólnie bardzo ale to bardzo ciężko się coś dowiedzieć, kardiolodzy są bardzo niemili, najlepiej od razu gadać z kardiochururgami bo to osoby oddział i tak naprawdę to oni operują dziecko i je prowadzą. Jak byś coś potrzebowała to pisz na priw.Boże dobrze widzieć ...czyli co już mam szukać dla mniej miejsca w innym szpitalu....
Poczekaj na decyzje jeszcze, może ja przewiozą jak się stan pogorszy, ale na wszelki wypadek umów wizytę prywatna u kardiochirurga, ci z prokocimia przyjmują prywatnie w unikardii Link do: Kardiochirurgia dziecięca - Unicardia Kraków, nie załatwiaj i nie zgadzaj się na inny szpital niż Prokocim, tam robią najgorsze wady serca. W szpitalu ogólnie bardzo ale to bardzo ciężko się coś dowiedzieć, kardiolodzy są bardzo niemili, najlepiej od razu gadać z kardiochururgami bo to osoby oddział i tak naprawdę to oni operują dziecko i je prowadzą. Jak byś coś potrzebowała to pisz na priw.
Jesteś mamą i covid ci tego nie odbierze. To co teraz ci napisze nie jest pocieszające, ale chcę byś wiedziała, że twoja córeczka ma wspaniałą opiekę, a panie na oddziale intensywnej na neonatologii są cudowne i bardzo troszczą się o maluszki. Wiem to, bo moja córeczka Ur. Się w 26tc.Jestem matką a tak naprawdę dla niej nie mogę nią być i to przez covid...
Jestem matką a tak naprawdę dla niej nie mogę nią być i to przez covid...