reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W*Y*P*R*A*W*K*A czyli wszystko dla naszych dzieciaczków!!!

reklama
wersja "gola"

snc10576db8.jpg

snc10577aa0.jpg

snc10578jp8.jpg

wersja "ubrana"

snc10580ej4.jpg

snc10581ok1.jpg

snc10586rh1.jpg

snc10587gk9.jpg

sliczny koszyk ......warto bylo czekac !!
a przewijak tzn komode masz z ikea ?? wydaje mi sie ze mam taka sama tylko jako komode bez tej szuflady do przewijania

i pokoj moich dzieci :-)

przewijak
snc10590fb0.jpg

snc10591id5.jpg

lozeczko malego
snc10592vy1.jpg

ta kanape w przyszlosci zamienimy na fotel i wstawimy tam 2 lozeczko
snc10594qw3.jpg

snc10595qe5.jpg

snc10598df4.jpg

snc10599ja7.jpg

snc10600nz7.jpg