reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

Lorien ale w Oświęcimiu nie ma zzo, chyba wiesz...

Nie wiem jak tym razem się zachowam przy porodzie:-)to nie jest tak że się boję czy panikuję ale jestem świadoma;-)co mnie czeka i to już nie chodzi o sam poród nawet ale o to co po porodzie, długo mi tyłek dochodził do siebie:-) Tamtym razem prosiłam o cc:-Dale człowiek w stresie głupoty wygaduje:-), i tak mnie nikt nie słuchał, lekarka tylko kiwała głową i wychodziła:-)Wiem,że jestem silna i dam radę ale tak czy siak wiem,że jakby było zzo to bym brała:-)bo może aż taka silna:-Dnie jestem...

reklama
Czesc mamuski :happy:

Tak sobie Was czytam i przypominam sobie jak ja sie balam porodu ... dziewczeta bez paniki .. wszystko jest do przezycia ( nadmienie ze porod mialam trudny i b.bolesny - oczywiscie bez zadnego znieczulenia ) .. bedzie dobrze :happy:

Co do lewatywy ... moze Was troszke uspokoje ;-) ... teraz w szpitalach bardzo czesto odchodza od lewatyw, podaja teraz czopki na przeczyszczenie :happy: .. konkretne przeczyszczenie ;-)

Jesli chodzi o ciecie i szycie ... nic nie boli ... dostajecie znieczulenie przed cieciem i przed szyciem :happy:

Trzymam za Was kciuki :-)

Dzięki za wsparcie Moniqa, a przy okazji - serdeczne gratulacje! śliczny ten twój bąbelek!

reklama
Z tym NIE BOLAłO może być problem.

A nie wiecie czy we wszystkich szpitalach maluchy są ubierane w ciuchy szpitalne, czy trzeba mieć gdzieniegdzie swoje rzeczy?

Do góry