reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

skakanka pewnie to samo, ja mam na 3 lata wiec narazie tynka nie dogonie cie(zreszta nie mam odpowiedniego kandydata na ojca:dry:)

skakanka faktycznie fajna nazwa tyle ze wolalabym implanty gdzie indziej:-D:-D:-D bo moja klatka piersiowa troche zanikła:sorry2:

reklama
Ja wróciłam do Cilest, przed ciążą brałam 6 lat i problemów nie miałam, tak więc u mnie jak w zegarku co 28 dni :tak:

skakanka pewnie to samo, ja mam na 3 lata wiec narazie tynka nie dogonie cie(zreszta nie mam odpowiedniego kandydata na ojca:dry:)

skakanka faktycznie fajna nazwa tyle ze wolalabym implanty gdzie indziej:-D:-D:-D bo moja klatka piersiowa troche zanikła:sorry2:
Hm Martucha jak to kandydata:confused:a tatus Nikusia gdzie sie podzial?moze czegos nie doczytalam....
Co do impalntow tez bym mi sie przydaly hehe ale teraz po 2 ciazach juz jest ciut lepiej choc stracily znow swoja heheh wiesz co...troche wykarmione;-)A ja mam to na 5 lat...chyba mamy co innego;-)

tatus Nikusia 'uciekl' w prace:dry: i mimo ze bardzo chcial dziecko to chyba byl to troche slomiany zapal z jego strony wiec na drugie nie ma szans ...:baffled:

moj implant jest wszczepiony pod skore w lewym ramieniu a gdzie ty masz? wlasnie tak sie ostatnio zastanawialam jak jest z implantami w Pl bo u gina jeszcze tu nie bylam od przyjazdu

Lorien to jest takie cos wielkosci wsuwki do wlosow,wkladaja to pod skore i ma dzialanie takie jak tabletki te jednoskladnikowe od ktorych sie nie tyje i ktore mozna brac przy karmieniu:rofl2:

ja tez o tym nie slyszalam dopoki mi nie powiedzial lekarz:tak:

reklama
Do góry