reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

Witam po krótkiej przerwie bo nie miałam sprawnego kompa. Ja cały czas jestem w dwupaku, czuje się bardzo dobrze dzidzia ma już około 3.500 i też się czuje dobrze i chyba jeszcze nie ma zamiaru wyjść do mnie ale ja cierpliwie zaczekam:-):-)

reklama
kochane wy to przynajmniej jakies oznaki macie,odchodzacy czop,bole brzucha ,skurcze,a ja :eek:boli pecherz i czasem brzuch twardnieje,poza tym NIC:wściekła/y::zawstydzona/y:

kochane wy to przynajmniej jakies oznaki macie,odchodzacy czop,bole brzucha ,skurcze,a ja :eek:boli pecherz i czasem brzuch twardnieje,poza tym NIC:wściekła/y::zawstydzona/y:

Maju ja też nie miałam żadnych oznak porodu.A powiem Ci tak trafi.łam z niedzieli na poniedziałek do szpitala i o pierwszej w nocy nie byłam po badaniu ginekologicznym jeszcze gotowa do porodu a o 4:30 dostałam już pierwsze regularne skurcze i tak trafiłam o 9:20 na porodówke a o 12:50 tuliłam moją kruszynke.
Więc sie niczym nie przejmuj poród zawsze przyjdzie prędzej czy później czasem z oznakami jak odchodzący czop albo odejście wód.
Mi czop nawet nie odszedł wszystko działo się juz na sali porodowej.
Trzymam więc kciuki i za Ciebie że nadejdzie szybciutko taka chwila że Ty wyruszysz na porodówke.

Dziewczyny powiem wam ze ja moją Dominisie urodziłam na 8 dzień po terminie.Wiem co to jest oczekiwać na tą chwile spotkania z dzieckiem.
Trzymam za was kciuki abyście szybciutko pędziły na porodówke po dzięci

A to zobaczyłam dziś po otwarciu kompa :tak:

BB Aniay (1:33)
no to mnie dopadlo, rowno z wybiciem mojej polnocy,
i skorcze od razu takie ze mnie normalnie w luzku rzucilo
i to co 5 minut i nawet cieply prysznic nie pomaga mezulo cos zje i jedziemy

A jednak Aniay zaparła się, by nie czekać do soboty

reklama
Do góry