reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Karolinko26 zawsze lepiej byc ostroznym ... jesli moze byc podejrzenie ze jestes w ciazy to lepiej zawsze powiedziec to lekarzowi, nawet jesli nie jestes to ostroznosci nigdy za wiele :)

reklama
MoniczQo, czy jak robilaś wtedy test w dniu spodziewanej @ to mialaś jedna krechę, czy jedną i jakąś mniej wyraźną drugą?
Witam wszystkie Nówki :laugh:

Madziu nigdy nie myslalam o tym czy to ma byc dziewczynka czy chlopczyk, byle moje dziecko bylo zdrowe  :) .. powodzenia :)

Nutka, witam cię serdecznie!! miło że do nas dołączyłąs!! :)

Karolina26 , są pewne antybiotyki które mozna brać w ciąży, ale to trzeba konsultowac z lekarzem i wybiera się "mniejsze zło" :)

magdaomar , najlepszy sposób na dziewczyne to przytulanki ze 2 dni przed owu :). im bliżej owu przytulanie tym większa szansa na chłopczyka ale i wogle na dziecko :)

wiem ze najwazniejsze aby dziecko bylo zdrowe jesli bym miala wybor albo gdy jest mozliwosci zwiekszenia szans na dziewczynke to warto sprawdzic ta metode.Pozdrawiam

Dziękuję Wam bardzo za miłe przywitanie :). Mam też pytanie - dziś mija ponda tydzień od dnia spodziewanej @ (nigdy mi się @ tyle nie spóźniała  - mam cykle 32 dniowe) i generalnie to inne objawy ciążowe też u siebie zaobserwowałam (np. inny ból piersi niż na okres - tak po bokach i pod pachami, metaliczny smak, częste siusiu czy zgaga - co nigdy mnie nie dopadała), ale niestety mimo 40 dnia cyklu testy nie wskazują jednoznacznie na ciąże. Wczoraj, tak jak w poprzednich dniach, widać było baaardzo słaby cień drugiej, wrecz mogę powiedzieć że to był negatywny wynik i trochę mnie to martwi. Czytałam na BB, że to się zdarza, że w dniu okresu ledwo widać drugą kreskę, ale w 40 dc to juz chyba powinno coś wyjść??  - chyba że to nie fasolka :(

reklama
Witam Cię Nutko :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Mi się wydaje, że to dzidziuś, a testom tak do końca nie można wierzyć. Może zrób sobie betke i z wynikami pędem do gina ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Do góry