reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
Maxin78 witam! Starania....kiepsko :(bez efektu troche sie martwie choc wiem ze nie powinnam. Ale trudno nie myslec....

i pisze:
Dokładnie, wspieramy się nawzajem i pocieszamy i to naprawdę jest wzruszające :)

nie wiem jak wy ... bo ja tak naprawdę nie mam komu się pożalić...(chociaż z mamą mam bardzo dobry kontakt... to ona nie wie że się staramy.. to ma być niespodzianka.. chociaz czasami coś podejrzewa...bo zadaję jej dużo pytań)
a tu człowiek wchodzi i może wszystko napisac co mu leży na sercu.. i otzrymac pocieszenie... to jest super... i wtedy się wie że nie jest się osamotniony w swoich staraniach...

My też nikomu nie mówimy, że niedługo będziemy się starać. Dopiero jak będe w ciąży, potwierdzonej przez gina zrobimy oficjalne oświadczenie :)
Także tylko tutaj sobie plotkuję na te tematy i z mężulkiem jak nie ma świadków :D

Agutek   to dokładnie tak jak ja.... ale dobrze że jest z kim pogadac... to nic nie szkodzi że wirtualnie... ale przynajmniej wiemy że jest ktoś kto nas zrozumie

Cześć dziewuszki u mnie też starania bezowocne i na dodatek mam jakiegoś wrednego doła   :mad: -byłam dziś u gina zrobić cytologie i mówie ,że nie moge zajść w ciąże od pół roku a ona mi ,że gdybym nie mogła zajść przez dwa lato to byłby problem a jeśli po roku  nie zajde to dopiero można zacząć robić jakieś badania,ale jeśli tak bardzo chcę to poradziła abym sobie zrobiła poziom jakichś trzech hormonów to kosztuje 105 zł. i wtedy z tymi wynikami do niej.Na domiar złego dowaliła mi ,że podejrzewa u mnie nadczynność tarczycy-poleciałam od razu z mężem do ogólnego lekarza i potwierdził ,że mam delikatnie powiększona lewą strone ,no i pobrali krewke i zapisałam się na prywatną wizyte na usg tarczycy -zobaczymy-jakby człowiek miał za mało problemów  :(.Poszłam do lekarza zrobić cytologie a wróciłam z chorą tarczycą  :(

reklama
LANA Witaj Słoneczko... poczekaj naa wyniki.. dopiero jak zrobisz badania to można potwierdzic na 100% że jest coś z tarczycą... myslę że wszystko będzie ok.... głowa do góry(tyłeczek też..hihi) i będzie dobrze... grunt to się nie załamywać... (wiem... wiem..łatwo powiedzieć...)
BĘDZIE DOBRZE...MUSI BYĆ...!!!!!!!

Do góry