reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Hejka,
Dzisiaj przyszla do mnie @:((ale nic to trzeba byc dobrej mysli!5 dnia cyklu zaczynam clo i potem duphaston-musi sie udac!!!
Sluchajcie czy duphaston tez sprzyja i pomaga zajsc w ciaze?bo to,ze utrzymuje ewentualna ciaze to wiem ale czy jeszcze dzieki niemu mozna zajsc?
buzka dla wszystkich starajacych sie!
pa

reklama
witam
Duphaston z tego co się orientuję, to utrzymuje ciążę, nie słyszałam natomiast aby pomagał zajść. A szkoda, bo ja też mam problemy z fasolką i już zaczynam tracić nadzieję.

Jak to jest tak naprawdę z tymi testami owulacyjnymi? Czy są one naprawdę skuteczne i w jakiej cenie, nie wspominajac o tym, gdzie mogłabym je kupić...

Dziękuję Sylwio za uwagę i dziękuję za miłe powitanie.
Mieszkam w Warszawie, ale pochodzę w Warmi z okolic Bartoszyc i stąd też moje zakłopotanie, bo nie znam osób, które mogłyby fachowo mi pomóc.

Pozdrawiam wszyskich

Edyta

JA korzystalam z testow owulacyjnych i odrazu sie udalo...niestety nie na dlugo...
Kupowalam testy owulacyjne od Ewy Analityk i nie kosztowaly duzo!Ze mialam cykle jak w zegarku to wystarczyly mi 3 na cykl i byl to koszt 9 zl! czyli sztuka 3 zl!

Witajcie,
Dziewczyny czy dajecie jakies witaminki swoim facetom na poprawe jakosci zolnierzy?ja zakupilam dzisiaj centrum a dla siebie witamine a + e no i oczywiscie folik-a czy folik tez moga brac mezowie?

Dodeczka 79-ja kupowalam testy na allegro!pozdrawiam

reklama
Testy właśnie kupiłam na allegro u Ewy Analityk. W tym cyklu już się nie załapię na ich wypróbowanie, ale będę próbowała w następnym. A może wcale nie będa mi one potrzebne, bo np zafasolkuje:-) Oby, nadziei nigdy tracić nie wolno. buziaki dla wszystkich :laugh:

Do góry