reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

a u mnie wczoraj pasukdna pogoda, ciagle padalo, w nocy tez lało, ale właśnie się przepogodziło i jest coraz ładniej. Mam jednak dla was złą wiadomość...wszystkie chmury deszczowe dzisiaj rano powędrowały na wschód - jak stałam na przystanku to patrzyłam, wiecie jak zasuwały.

reklama
Witajcie...ale jestem spiaca...fatalna pogoda jest u mnie w nocy lalo...teraz okropny wiatr ale przynajmniej nie pada :(

Axxa ja z moja suczka mam to samo!Jak pada to ani mysli by wyjsc na spacer...a jak juz sie bardzo chce to ucieka pod drzewo i odrazu do domu!!

Witajcie dziewczyny!!! Dziekuje za cieple przywitanie. Postaram sie tez czesciej pisac. Na razie mialam odpoczynek, wybralam sie na weekend, aby odpoczac i robic fasolke ;). Niestety u mnie nie jest to takie latwe, bo mam nieregularne cykle, ale postanowilismy robic wpadki kontrolowane :D. Ostatnio stwierdzilam, ze moj facet coraz bardziej chce, miec dzidzie - jego slowa - "idziemy robic dzidziusia?". Tak naprawde podnosi mnie to na duchu, bo zle by bylo gdybym to tylko ja chciala, a on nie-ale ciesze sie ze jest jak jest.
Nadiaw79 - wiec, co to znaczy mysle tylko o nauce, ja tak naprawde to troche sobie w zyciu zamieszalam. Studium, potem studia, pozniej stwierdzilam ze to nie jest to, co chce robic, wiec przerwalam. Tak jak Ty mam 26 latek, teraz jestem znowu studentka dzienna hihi, ale przeraza mnie to, ze jak je skoncze to bede miala 30 - a gdzie czas na dzidzie? Choc czas na fasolke sie znajdzie :laugh:, a ja wierze ze nawet jak bym miala dziecko to sobie poradze, bo fasolka doda mi skrzydel.

A ja sie dorwalam do kompa o tak wczesnej porze i nadrabiam zaleglosci. U mnie teraz jest pochmurnie, ale podobno ma byc ladnie. zobaczymy jak bedzie. Zaraz zmykam chyba spac bo sie robie spiaca i literki na klawiaturze mi lataja-wciskam to co nie trzeba. Och ten sen- moje cialko sie go domaga. ;)

Witam z rana. Ja już wyspana. Wczoraj wieczorkiem wyszło nam nieposdziewane spotkanie przy piwku ze znajomymi, było sympatycznie :)
A za chwilę trzeba by było zrobić jakieś śniadanko ;D

witam dziewczyny! ja już po śniadanku i też miałam wczoraj spotkanie ze znajomymi ( przy piwku ;))
a teraz taka śpiąca się robię więc kawkę trzeba zaparzyć! ;D ;D
MIŁEGO DNIA

heh ja wlasnie wstalam...Axxa tu moje molenstwo: tzn juz nie takie malenstwo bo ma 13 miesiecy!!
aiowafront5cp.jpg

a masz jeszcze jakies zwierzaki??Moja suczka mieszka jeszcze z 2 krolikami , 3 szczurkami (obecnie 4), i ptasznikiem.Bardzo kochamy zwierzeta!!

Axxa to straszne...Ja tez przezylam juz wiele z moimi innymi psiakami...i za kazdym razem boli jeszcze bardziej:( niedawno stracilismy krolice...zachorowala bardzo...i 2 chomiki i szczurka...teraz moja Myszulka sie starzeje...i znow bedzie placz a mezulek bedzie musial zwolnic sie z pracy...
wiesz niewiem czy cie to interesuje ale naleze do Vivy np i wielu innych organizacji jak znasz kogod kto sie interesuje pomoca dla zwierzat to moze mu powiesz...

reklama
Do góry