reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

DreamsAboutBaby to Ty jesteś dzielna i kochana!! ;D Milego dnia w pracy!! I będzie dobrze!! pozdrawiam cieplutko!

reklama
Witam wszystkie panie starające się , pracujace i strasznie zmęczone. niektóre z was miałam okazje poznać z innego forum. Ja tez rozpoczęłam swoje starania, ale jak przeczytałam wasze opowieści to powiem szczerze że troszke się przestraszyłam. Ja taka młodziutka to juz nie jestem 26 latstuknęło w marcu a na dziecko wcześniej nie było czasu. Oj nie ciekawie to widze. :(

Nadiaw zycie jest bardzo ciezkie i co chwilke szykuje nam jakies niespodzianki...raz dobre raz zle...ale trzeba isc dalej nie poddawac sie...walczyc o swoje racje i marzenia!!!
kazda z nas napewno zostanie szczesliwa mama i da sobie ze wszystkim rade!nawet jak bedzie ciezko to nasza sila nie pozwoli nam sie poddac!!jestesmy silne kobiti!!

:) Podziwiam was wszystkie za taka wytrwałość naprawde. Sama się dzisiaj zastanawiałam nad swoim życiem. Doszłam do wnosku że od momentu szkoły średniej do końca studiów właściwie zajęta byłam nauką ciągle te książki, a nie myślałam o tym że kiedyś może mi będzie brak tej małej istotki. Zawsze wydawało mi się że ważniejsze jest mieć prace wykształcenie a później pomyśle.Mąż od momentu ślubu chciał dzidze a ja nie bo studia, później kończyłam staż w pracy co wiązało sie z kolejnym egzaminem więc nici z tego. a teraz kiedy to wszystko juz mam nagle przyszło pustka. Siedze sama w domu i nie wiem czym sie zająć. Ileż przeciez można sprzatać? :) :) :)

Nadiew wszystko sie ulozy!!!Juz nie dlugo zobaczysz upragnione II krechy i zycie znow bedzie kolorowe!!!zobaczysz kochnie wszystko bedzie dobrze!!

Witam wszystkie kobitki. Dzięki za podczymanie na duchu już mi lepiej i nawet zaczynam myśleć pozytywnie. :) :) :) Czy u was też jest taka okropna pogoda?

nadiaw79 pisze:
Witam  wszystkie kobitki. Dzięki za podczymanie na duchu już mi lepiej i nawet zaczynam myśleć pozytywnie.  :) :) :) Czy u was też jest taka okropna pogoda?

u nas cieplo, ale bez slonca :)
niestety weekend nie zapowiada sie slonecznie, a szkoda :(

Głowa do góry wczoraj też mówili że będzie padało cały dzięń a u nas było całkiem nięźle (południowo - wschodnia część Polski hi hi) Ale myśłe sobie że jak ma się kogoś przy boku to pogoda w niczym nie przeszkodzi :) ;)

reklama
Boże jakie ja straszne błędy sadze koszmar :mad: ale mam nadzieje, że mi wybaczycie. To wszystko przez to że prawie od 2 lat ciągle jakieś bzdety musiałam pisać na kompie a czas zwykle mnie gonił i teraz też tak robie zamiast pomału to szaleje ;D a efekt jest taki jak widać

Do góry