reklama
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
Witajcie. Jestem tu nowa, przez dluzszy czas czytalam wasza grupe, spodobala mi sie i postanowilam sie odezwac. Ja tak samo jak Wy, chce miec juz dzidziusia. To jest juz ten czas, aby w moim zyciu pojaila sie FASOLKA. Staram sie od maja, ale nie tak jak Wy wszystkie. Nie mam jeszcze meza tylko chlopaka, ktory zaczyna odczuwac chce posiadania malego czlowieczka, ale nasze warunki w tych czasach sa takie, ze jest nam trudno. Ja za to bardzo chce FASOLKE i nie mysle o tych wszystkich rzeczach takich jak praca, itp. Teraz mam wakaje bo wszystkie egzaminy zdale i odpoczywam do konca wrzesnia.
Ciesze sie, ze znalazlam Was i bede mogla sie dowiedziec od Was roznych, ciekawych i potrzebnych rzeczy.
Zycze Wam aby wszystkim w tym roku spelnilo sie najpiekniejsze zyczenie- pojawienie sie upragnionej FASOLKI
POZDRAWIAM WSZYSTKIE ZIELONO ;D
Ciesze sie, ze znalazlam Was i bede mogla sie dowiedziec od Was roznych, ciekawych i potrzebnych rzeczy.
Zycze Wam aby wszystkim w tym roku spelnilo sie najpiekniejsze zyczenie- pojawienie sie upragnionej FASOLKI
POZDRAWIAM WSZYSTKIE ZIELONO ;D
Elżbietka
mother of two sons&angel
asmodis witam słonecznie w gronie chcących zafasolkowac!!!!
DreamsAboutBaby
Fanka BB :)
Witam wszystkie Dziewczyny!!
Pamiętacie mnie jeszcze?
Ja o Was pamiętam i tęsknię.
Niestety nie mam teraz tyle czasu na neta co wcześniej.
Znalazłam pracę.
A praca w supermarkecie nie jest taka łatwa jak same wiecie.
Ale nic innego mi nie pozostaje. Musze tak harować na marne 300 zł miesięcznie
Nie przerwałam starań o fasolkę.
Ale jakoś praca powoduje to, że nie myślę o tym tak bezustannie jak wcześniej.
Nie wiem czy długo tam popracuję, ale starań napewno nie przerwiemy, bo dzdia to nasze największe marzenie.
Jeszcze na dodatek moja mama wyjechała do Niemiec do pracy i wszystkie obowiązki spadły na moja głowę.
Czasami mam wrażenie, że sobie nie poradzę... ale jakoś będzie.
Pozdrawiam Was wszystkie i wiecie czego Wam życzę... :*
Pamiętacie mnie jeszcze?
Ja o Was pamiętam i tęsknię.
Niestety nie mam teraz tyle czasu na neta co wcześniej.
Znalazłam pracę.
A praca w supermarkecie nie jest taka łatwa jak same wiecie.
Ale nic innego mi nie pozostaje. Musze tak harować na marne 300 zł miesięcznie
Nie przerwałam starań o fasolkę.
Ale jakoś praca powoduje to, że nie myślę o tym tak bezustannie jak wcześniej.
Nie wiem czy długo tam popracuję, ale starań napewno nie przerwiemy, bo dzdia to nasze największe marzenie.
Jeszcze na dodatek moja mama wyjechała do Niemiec do pracy i wszystkie obowiązki spadły na moja głowę.
Czasami mam wrażenie, że sobie nie poradzę... ale jakoś będzie.
Pozdrawiam Was wszystkie i wiecie czego Wam życzę... :*
A
Agnezzz
Gość
O rany - no pewnie, że pamiętamy, a jakże !!!DreamsAboutBaby pisze:Witam wszystkie Dziewczyny!!
Pamiętacie mnie jeszcze?
Praca w supermarkecie to rzeczywiście katorga i za tak małe pieniądze - współczuję. Z drugiej strony to zawsze 300 złotych. Na pewno poradzisz sobie z wszystkimi problemami zobaczysz. A co do myśli o dzidzi - już gdzieś to pisałam że to forum tak na nas działa, że świrujemy troszkę bo tu ciągle rozmawiamy o dzidziach i w psychice potem szały odchodzą, a wystarczy troszkę odizolować się od neta i myśli uciekają i łatwiej wrzucić na luz i wtedy się starać,
Pozdrawiam Cię!
Asmodis witam cie i zycze szybkiego zafasolkowania!!!
Dreams!!!no co ty nie zapomnialysmy o tobie!!!Bidulko napewno dasz sobie rade!!A co do pracy mam nadzijeje ze znajdziesz jakas lepsza...choc i tak widze ze jestes silna kobitka!!!pozdrawiam cie i trzymam kciuki co do fasoleczki!!
Dreams!!!no co ty nie zapomnialysmy o tobie!!!Bidulko napewno dasz sobie rade!!A co do pracy mam nadzijeje ze znajdziesz jakas lepsza...choc i tak widze ze jestes silna kobitka!!!pozdrawiam cie i trzymam kciuki co do fasoleczki!!
Elżbietka
mother of two sons&angel
DreamsAboutBaby , ja juz ostatnio myslalam gdzie ty sie podziewasz!!!
praca faktyzcnei ciężka i mało płatna, ale przynajmniej troche odciągnie twoje myśłi od fasolki.
powodzenia i wytrwałości w pracy i staraniach!!!
praca faktyzcnei ciężka i mało płatna, ale przynajmniej troche odciągnie twoje myśłi od fasolki.
powodzenia i wytrwałości w pracy i staraniach!!!
anek
Witam Dreams ponownie
Biedactwo trzymam kciuki abys ze wszystkim sobie poradziła!! Na pewno z czasem będzie dobrze i obowiazków troche odpadnie.... Szkoda, że musisz tak ciężko pracować za takie pieniądze!
Witam również Asmodis na forum
zapraszam do częstego pisania 
Witam również Asmodis na forum
reklama
DreamsAboutBaby
Dzięki dziewczyny za podniesienie na duchu.
Właśnie szykuję się do wyjścia do pracy. Dziś musze tam być do 22
Już jestem taka zmęczona tym wszystkim. Schudłam i spać nie mogę po nocach.
Ale poradzę sobie. Muszę sobie radzić bo co jak dzidza zawita? Przygotowanie musi być.
Kocham Was dziewczyny! Trzymajcie się i starajcie! Buziaczki :*:*:*
Właśnie szykuję się do wyjścia do pracy. Dziś musze tam być do 22
Już jestem taka zmęczona tym wszystkim. Schudłam i spać nie mogę po nocach.
Ale poradzę sobie. Muszę sobie radzić bo co jak dzidza zawita? Przygotowanie musi być.
Kocham Was dziewczyny! Trzymajcie się i starajcie! Buziaczki :*:*:*