reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Ja tez bym juz chciala taki brzuszek z fasolka miec:))))
:)))
Tak by fajnie wtedy bylo...:)))Taka radosc!!!
:laugh: :laugh: :laugh:

reklama
ja nawet bardzo bym chciała mieć bliźniaki..ale marne szanse..nie ma w rodzinie ani u meża ani u mnie..buuu:(

Elżbietko dzięki :) miejmy nadzieję że będziemy czuć te kopniaczki :laugh: Ja też bym chciała bliźniaki. Słyszałam że często po kuracji hormonalnej rodzą się bliźniaki.

no to kazda z nas chce malenska fasolke!!a potem bedziemy sie chwalic naszymi skarbami w "galeri brzuszkow"!!napewno wszystko bedzie dobrze i bedziemy najszczesliwszymi kobietami na swiecie!!

ooo,ja tez bym chciala!! Moja @ sie spoznia juz trzy dni, i caly czas ufam ze nie przyjdzie...Piersi tez mnie nie bola tak jak zawsze przed@ tylko sutki strasznie bolace, ze sie dotknac nie moge.. Ale pewnie sama sie nakrecam!! Pozyjemy zobaczymy.... mam nadzieje ze dwieII

My tez mamynadzieje aga29, ze beda dwie kreseczki:))
Elzbietko to teraz tez moje najwieksze marzenie:))))Miec fasolke pod sercem:)))
Ogladam sie za kazdym wozkiem z dzidzia....
Dzisiaj piekna pogoda, chce sie zyc:))))
Mnie tez cos glowa pobolewa, nie wiem czy sie nie przeziebilam...

reklama
Mam taka cicha nadzieje Elzbietko:))))
Podobno w lipcu ma byc piekna pogoda, wypocze sobie na urlopie:)))) :laugh: :laugh:

Do góry