reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
hm..widocznie niuni jest tam bardzo dobrze i nie chce sie pokac jeszcze tutaj. powiedz swojemu potomkowi, ze cocie na BB juz nie moga sie doczekac informacji o jego urodzinach.powinno pomóc !
Vitall - Doda
Fanka BB :)
Ja też jestem od Was dziewczyny straaasznie uzależniona Elżbietko trzymam kciuki żeby @ się nie pojawiła Za wszystkie Was dziewczyny trzymam kciuki
Wiecie mi też się wydaje że to się czuje od początku że to jest "to" Wierzę że każdej z nas wkońcu będzie dane doświadczyć takiego uczucia Ja też ie chcę się już na nic napalać Co ma być to będzie... poprostu
Pozdrawiam
Wiecie mi też się wydaje że to się czuje od początku że to jest "to" Wierzę że każdej z nas wkońcu będzie dane doświadczyć takiego uczucia Ja też ie chcę się już na nic napalać Co ma być to będzie... poprostu
Pozdrawiam
no JA TEŻ..I KCIUKASKI ZA wAS TZRYMAM..I ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJ..NO I OCZYWISCIE..TEZ UZALEŻNIŁAM SIE OD WAS..I JAK JEDEN DZIEŃ..DWA MNIE NIE MA..CZUJĘ SIE JAK NA GŁODZiehihih..bo zaraz myśl, która teraz..co tam nowego u Was..itd....
Dziękuję za to, ze jesteście!
Dziękuję za to, ze jesteście!
Aletko..moja kolezanka do dziś się smieje, że 11 dni po terminie nosiła dzidziusia w sobie i pewnie dłuzej by to trwalo :..wszystkiego próbowała i ni i nic.., az mąż sie wkurzył :laugh: , ze już niech podzieli sie z nim dzieciątkiem..zawiózł do szpitala..tam troszke jakos nastraszyła sie...napatrzyła na rodzące mamay(a jest panikarą..ciśnienie jej b. skoczyło..no i..miała cesarke....no i pięknego 3 letniego chłopaczka
ALETKA powodzenia i duzo sily na czekajace Cie przelomowe "wydarzenie", czyli porod Waszej dziewczynki
DORKA uszy do gory !!! Nie daj sie smutkom
IZABELKA Dlugo sie staraliscie, jesli mozna spytac? Dzieki Twojemu osobistemu CUDOWI , ktory jest udzialem Twoim i meza , zrozumialam jeszcze mocniej, ze skoro Wam sie udalo, to nam tez ktoregos pieknego dnia sie uda : wierze w to i po prostu ciesze sie , ze zyje w zwiazku z cudownym mezczyzna- czyli moim Misiakiem ;D
A na razie pozdrawiam wszystkich weekendowo i majowo, bo na 4 dni jedziemy na zielona trawke odpoczac BUZIAKI :-* :-* :-*
FASOLKUJCIE FASOLKUJCIE :laugh: KOCHAJCIE SIE
DORKA uszy do gory !!! Nie daj sie smutkom
IZABELKA Dlugo sie staraliscie, jesli mozna spytac? Dzieki Twojemu osobistemu CUDOWI , ktory jest udzialem Twoim i meza , zrozumialam jeszcze mocniej, ze skoro Wam sie udalo, to nam tez ktoregos pieknego dnia sie uda : wierze w to i po prostu ciesze sie , ze zyje w zwiazku z cudownym mezczyzna- czyli moim Misiakiem ;D
A na razie pozdrawiam wszystkich weekendowo i majowo, bo na 4 dni jedziemy na zielona trawke odpoczac BUZIAKI :-* :-* :-*
FASOLKUJCIE FASOLKUJCIE :laugh: KOCHAJCIE SIE
Vitall - Doda
Fanka BB :)
aga26ka życzę udanego i owocnego ;D Odpoczynku
Aletko życzę Ci z całego serducha porodu "bez pomocy lekarza" (jego "wywoływacza") Napewno już niedługo będziesz mamusią Życzę Ci aby to było jutro Piękny dzień
Doreczko ciekawa historia MOja koleżanka żeby wywołać poród umyła swoje 4 duże akwaria, poprzenosiła kamyczki, nanosiła wody do akwariów i torpedą ją wieźli do szpitala zaraz po tym Także różne ciekawe żeczy się zdarzają
Aletko życzę Ci z całego serducha porodu "bez pomocy lekarza" (jego "wywoływacza") Napewno już niedługo będziesz mamusią Życzę Ci aby to było jutro Piękny dzień
Doreczko ciekawa historia MOja koleżanka żeby wywołać poród umyła swoje 4 duże akwaria, poprzenosiła kamyczki, nanosiła wody do akwariów i torpedą ją wieźli do szpitala zaraz po tym Także różne ciekawe żeczy się zdarzają
reklama