reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
hm..widocznie niuni jest tam bardzo dobrze i nie chce sie pokac jeszcze tutaj. powiedz swojemu potomkowi, ze cocie na BB juz nie moga sie doczekac informacji o jego urodzinach.powinno pomóc ;)!

ja równiez jestem od Was uzależniona-mój mąż się ze mnie śmieje,że napierw po powrocie z pracy dopadam kompa a pużniej dopiero jego ;DHA HA HA

Ja też jestem od Was dziewczyny straaasznie uzależniona :) Elżbietko trzymam kciuki żeby @ się nie pojawiła :) Za wszystkie Was dziewczyny trzymam kciuki :)
Wiecie mi też się wydaje że to się czuje od początku że to jest "to" :) Wierzę że każdej z nas wkońcu będzie dane doświadczyć takiego uczucia :) Ja też ie chcę się już na nic napalać :) Co ma być to będzie... poprostu :)
Pozdrawiam :)

no JA TEŻ..I KCIUKASKI ZA wAS TZRYMAM..I ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJ..NO I OCZYWISCIE..TEZ UZALEŻNIŁAM SIE OD WAS..I JAK JEDEN DZIEŃ..DWA MNIE NIE MA..CZUJĘ SIE JAK NA GŁODZie:)hihih..bo zaraz myśl, która teraz..co tam nowego u Was..itd..:)..
Dziękuję za to, ze jesteście!

Aletko..moja kolezanka do dziś się smieje, że 11 dni po terminie nosiła dzidziusia w sobie i pewnie dłuzej by to trwalo ::)..wszystkiego próbowała i ni i nic.., az mąż sie wkurzył :laugh: ;), ze już niech podzieli sie z nim dzieciątkiem..zawiózł do szpitala..tam troszke jakos nastraszyła sie...napatrzyła na rodzące mamay(a jest panikarą:)..ciśnienie jej b. skoczyło..no i..miała cesarke....no i pięknego 3 letniego chłopaczka;)

ALETKA   :) powodzenia i duzo sily na czekajace Cie przelomowe "wydarzenie", czyli porod Waszej dziewczynki
DORKA  :) uszy do gory !!! Nie daj sie smutkom ;)
IZABELKA   :) Dlugo sie staraliscie, jesli mozna spytac?  Dzieki Twojemu osobistemu CUDOWI , ktory jest udzialem Twoim i meza  :D , zrozumialam jeszcze mocniej, ze skoro Wam sie udalo, to nam tez ktoregos pieknego dnia sie uda  ::) wierze w to i po prostu ciesze sie , ze zyje w zwiazku z cudownym mezczyzna- czyli moim Misiakiem  ;D
A na razie pozdrawiam wszystkich weekendowo i majowo, bo na 4 dni jedziemy na zielona trawke odpoczac BUZIAKI  :-* :-* :-*
FASOLKUJCIE :D FASOLKUJCIE  :laugh: KOCHAJCIE SIE  :D

aga26ka życzę udanego i owocnego ;D Odpoczynku :)
Aletko życzę Ci z całego serducha porodu "bez pomocy lekarza" (jego "wywoływacza") Napewno już niedługo będziesz mamusią :) Życzę Ci aby to było jutro :) Piękny dzień :)
Doreczko ciekawa historia :) MOja koleżanka żeby wywołać poród umyła swoje 4 duże akwaria, poprzenosiła kamyczki, nanosiła wody do akwariów i torpedą ją wieźli do szpitala zaraz po tym :) Także różne ciekawe żeczy się zdarzają :)

reklama
dzieki Dodeczka Teraz starajcie sie troszke odpoczac dziewczynki, zeby fasolki mialy wesole , wypoczete, szczesliwe mamusie :D

Do góry