reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
dzisiaj mija 2 tygodnie od owulacji. Zrobiłam test na wszelki wypadek, ale oczywiscie nic. To juz 62 dni :/ chyba jestem mocno zaburzona hormonalnie. Nic to, zabieram sie za wesele, potem bede sie martwić.
Życzę Wam wszystkim duzo małych słodkich tłustych (no, może nie ;) ) bobasków ;D

Hurra..będzie weselicho!!!!

Oczywiście zdawaj relację kiedy co i jak...a potem oczywiście czekamy na zdjęcia ;)

Cześć dziewczynki

Uważam, że stanowczo za dużo myśłimy o tym żeby zajść w ciążę ;D sama tak robię. Próbowałam nawet o tym nie myśleć ale to samo wchodzi do głowy. :D

Moja koleżanka ma 3 letnią córcię i w listopadzie wróciła do pracy po urlopie wychowawczym. Wczoraj oznajmiła mi załamanym głosen, że jest w ciąży. Ona kocha dzieci, ale myślała, że trochę córcię odchowa zanim pomyślą o drugim. Wręcz bym powiedziała, ze nie chciała teraz dzidzi, a tu takie szczęście ją spotkało.

No ale po rozmowie z Panią doktor, czyli mną od razu się rozchmurzyła i zaczęła cieszyć tą nowiną.

Hej dziewuszki spróbowałam rad jakie tu spotkałam i z podusią pod pupą i z nogami opartymi o ścianę i ze zrobieniem świecy. Teraz czekam niecierpliwie nie przestając nadal działać bo do @ mam jeszcze 5-6 dni i mam nadzieję, że nie będzie mnie odwiedzała przez najbliżesz 9 miesięcy. ;D ;D

Rybka-powodzenia-mam nadzieję ,że Ci się uda i nie zobaczysz tej wsręciuchy@ przez co najmniej 9 miesięcy ;D i ja oczywiście też.

oj dziewczyni, trzeba koniecznie te @wysłać na drugi koniec swiata, z biletem powrotnym za co najmniej 9 miesięcy!!
u mnie na razie cisza z @... mam od czasu do czasu leciuteńkie kłucie w dloe brzucha, ale moze to fasolka szuka miejsca???? oby...

Aletko masz rację, ze jeśli nie chciała na razie drugiej dzidzi to raczej powinna była pomyśleć o zabezpieczaniu się.

No ale skoro już jest, to niech spojrzy na to z innej perspektywy, będzie miała 2 dzieciaczków, których nie będzie dzieliła zbyt duża różnica wiekowa. Może kiedyś będą się ze sobą lepiej dogadywały :laugh: ;)

Co do spontanicznego seksiku to jestem tego samego zdania :D :D :D

reklama
Do góry