reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Elżbietko oby to była fasoleczka, trzymam kciuki. Już się nie mogę doczekać żebyśmy wszystkie spotkały się np. w galerii brzuszków. ;D ;D

reklama
O tak tak Rybko masz rację ja też na to najbardziej czekam-galeria brzuszków to jest to!!!! ::)

Aletko, Ty jeszcze tutaj!!jak zobaczylam cie na forum myślalam że masz radosną nowinę o szczesliwym rozwiązaniu!! no ale jak by tu nie patrzec to juz nieługo nastąpi:) fajnie ci... ja tez chce!

nie nie myślałam nawet o tym (że tam jest nasza maleńka istotka)za duzo bo cieżko mi było uwierzyć, a mąż mi tłumaczył żebym sie nie napalała bo jak to @ to jeszcze na złość sie spóźni a jak dzidzia to i tak @ nie przyjdzie ... więc dlatego tak długo nie robiłam testu bo bałam sie rozczarowania.
Jak bym sobie wyobrażała po jajeczkowaniu że tam już coś jest to jeszcze bym (z moją wyobraźnia) wymyśliła że doszło do samo poronienia jak by przyszła @
trochę to pogmatwane ale lepiej nie odpowiem ;D mam nadzieję ze choć troche mnie zrozumiecie

Niektóre kobiety podobno czują moment zaplodnienia...ja nie kojarze...
trzeba mocno wierzyć że jest! A za sobą masz cała armię wierzących wiec głowa do gory!!!!!!!!!

dziękuje!!to wspaniale ze jestescie,ze myślicie i trzymacie kciuki za kogoś kogo sie bezpośrednio nie zna.
ja juz nie moge dnia prztrzymac bez Was!! jestem uzależniona??!! :o

Tak jak cała reszta hihihihi !!! Ale dobrze mieć kogoś żeby sobie pogadać wyżalić się pochwalić
Super że jesteście!

reklama
Aletka ,moze mąż coś zdziala, napewno wiesz o tych prostaglangynach spermie, co rozluźnia szyjką macicy...
normalnie przyjemne z pożytecznym ;) i wyjdzie najdoskonalszy prezent na Dzień Matki!

Do góry