reklama
Vitall - Doda
Fanka BB :)
Słoneczko może jesteś ??? Trzymam strasznie mocno kciuki
Wiecie co dla mnie jest najbezsensowniejsze ??? To że okres raz się spóźnia robiąc nadzieję choć i tak się pojawia wkońcu, albo "bierze" z zaskoczenia Ja chcę regularne @ !!! Grrr...
Co do czwartku to po Kościółku chciałabym przejechać się nad wodę ale nie wiadomo jaka pogoda będzie A później na urodzinki do rodzinki ale mi się zrymowało ;D
Idę się troszkę powygrzewać na słonko
aga26ka gratuluję i poniekąd zazdroszczę weekendu nad morzem No a teraz "do roboty" jak ta wredna @ da Ci już spokój :-*
Wiecie co dla mnie jest najbezsensowniejsze ??? To że okres raz się spóźnia robiąc nadzieję choć i tak się pojawia wkońcu, albo "bierze" z zaskoczenia Ja chcę regularne @ !!! Grrr...
Co do czwartku to po Kościółku chciałabym przejechać się nad wodę ale nie wiadomo jaka pogoda będzie A później na urodzinki do rodzinki ale mi się zrymowało ;D
Idę się troszkę powygrzewać na słonko
aga26ka gratuluję i poniekąd zazdroszczę weekendu nad morzem No a teraz "do roboty" jak ta wredna @ da Ci już spokój :-*
Dodeczka ja to juz wlasciwie zaczelam myslec o chwilowym zawieszeniu wszelkich "dzialan"... : Musze na nowo wszystko sobie przemyslec ??? Moze jak odpuszcze sobie, przestane tak "mocno chciec" , , zajme sie czym innym..........Moze wtedy sama sobie i mezusiowi zrobie NIESPODZIEWANKE- SPODZIEWANKE :laugh: ale nadal zabezpieczen nie bedziemy stosowac, bo....a noz .... widelec..... sie uda?
Elżbietka
mother of two sons&angel
Aletko, powodzenia i najlepszej opieki w szpitalu Ci życze!nie zapomnij jak najszbciej nas poinformowac o "wyjściu Fasoli"
Słoneczko, a moze jednak tym razem juz nie bedzie @??oby!
nam wszystkim (które tego chca!) zyczę, zeby ta ostatnia/aktualna @ była ostatnią w tym roku!!
Słoneczko, a moze jednak tym razem juz nie bedzie @??oby!
nam wszystkim (które tego chca!) zyczę, zeby ta ostatnia/aktualna @ była ostatnią w tym roku!!
Vitall - Doda
aga26ka jak dziś bawiłam dzidzi sąsiadki (prawie 3 miesięczne) to doszłam do wniosku że nie chcę już myśleć o tych całych staraniach... pragnieniach... itp. Chcę żyć pełnią życia i cieszyć się każdą chwilą a nie tylko myśleć jakby to było jakbym teraz była w ciąży, jakby zareagowali nasi rodzice, itp. Chcę aby było jak ma być, koniec bezustannych przemyśleń
Życzę Wam dziewczyny fasoleczek raz dwa... szybkoooo
Aletko oj faktycznie musi się córuni podobać Trzymam kciuki żebyś szybciutko urodziła i abyś mogła się zachwycać córunią w każdej sekundzie mogąc na nią popatrzeć (a nie tylko na USG ) Moc buziaków dla odwagi (na porodóweczce )
Życzę Wam dziewczyny fasoleczek raz dwa... szybkoooo
Aletko oj faktycznie musi się córuni podobać Trzymam kciuki żebyś szybciutko urodziła i abyś mogła się zachwycać córunią w każdej sekundzie mogąc na nią popatrzeć (a nie tylko na USG ) Moc buziaków dla odwagi (na porodóweczce )
Elżbietka
mother of two sons&angel
cos dawno tu nikogo nie było...
a może jednak któras z was ma nowe pomysły na skuteczne zaciązenie??
ja mam taki:kochac się, kochac się, kochac się, kochac się i jeszcze raz kochac się!
a może jednak któras z was ma nowe pomysły na skuteczne zaciązenie??
ja mam taki:kochac się, kochac się, kochac się, kochac się i jeszcze raz kochac się!
Vitall - Doda
hmmm...Elżbietko bardzo pomysłowe muszę przyznać Przyłączam się do tej propozycji Udowodnione naukowo :laugh: :laugh: :laugh:
Idę spać... Dobrej nocki dziewczyny... OWOCNEJ :angel:
Idę spać... Dobrej nocki dziewczyny... OWOCNEJ :angel:
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
Dodeczko, samo spanie nic nie da
a kochanie sie moze przyspieszyc tez pojawienie sie @, skoro jej chcesz...
a kochanie sie moze przyspieszyc tez pojawienie sie @, skoro jej chcesz...