reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
Słoneczko może jesteś ??? Trzymam strasznie mocno kciuki :)
Wiecie co dla mnie jest najbezsensowniejsze ??? To że okres raz się spóźnia robiąc nadzieję choć i tak się pojawia wkońcu, albo "bierze" z zaskoczenia ;) Ja chcę regularne @ !!! Grrr...
Co do czwartku to po Kościółku chciałabym przejechać się nad wodę :) ale nie wiadomo jaka pogoda będzie :p A później na urodzinki do rodzinki :p ale mi się zrymowało ;D
Idę się troszkę powygrzewać na słonko :)
aga26ka gratuluję i poniekąd zazdroszczę ;) weekendu nad morzem :) No a teraz "do roboty" jak ta wredna @ da Ci już spokój :-*

Dodeczka ja to juz wlasciwie zaczelam myslec o chwilowym zawieszeniu wszelkich "dzialan"... ::) Musze na nowo wszystko sobie przemyslec ??? Moze jak odpuszcze sobie, przestane tak "mocno chciec" , , zajme sie czym innym..........Moze wtedy sama sobie i mezusiowi zrobie NIESPODZIEWANKE- SPODZIEWANKE :laugh: ale nadal zabezpieczen nie bedziemy stosowac, bo....a noz .... widelec..... sie uda?

Aletko! :) Czekam na radosne nowiny od Ciebie razem z innymi forumowiczkami BB
Na pewno juz wkrotce ujrzysz i przytulisz swoja mala coreczke :D Zycze Ci duzo sily i szczescia!!!

Aletko, powodzenia i najlepszej opieki w szpitalu Ci życze!nie zapomnij jak najszbciej nas poinformowac o "wyjściu Fasoli" ;) ;) :D
Słoneczko, a moze jednak tym razem juz nie bedzie @??oby!
nam wszystkim (które tego chca!) zyczę, zeby ta ostatnia/aktualna @ była ostatnią w tym roku!!

aga26ka jak dziś bawiłam dzidzi sąsiadki (prawie 3 miesięczne) to doszłam do wniosku że nie chcę już myśleć o tych całych staraniach... pragnieniach... itp. Chcę żyć pełnią życia i cieszyć się każdą chwilą a nie tylko myśleć jakby to było jakbym teraz była w ciąży, jakby zareagowali nasi rodzice, itp. Chcę aby było jak ma być, koniec bezustannych przemyśleń :)
Życzę Wam dziewczyny fasoleczek raz dwa... :) szybkoooo :)
Aletko oj faktycznie musi się córuni podobać :) Trzymam kciuki żebyś szybciutko urodziła :) i abyś mogła się zachwycać córunią w każdej sekundzie mogąc na nią popatrzeć (a nie tylko na USG ;) ) Moc buziaków dla odwagi (na porodóweczce :) )

cos dawno tu nikogo nie było...
a może jednak któras z was ma nowe pomysły na skuteczne zaciązenie??
ja mam taki:kochac się, kochac się, kochac się, kochac się i jeszcze raz kochac się!

hmmm...Elżbietko bardzo pomysłowe muszę przyznać :) Przyłączam się do tej propozycji :) Udowodnione naukowo :laugh: :laugh: :laugh:
Idę spać... :) Dobrej nocki dziewczyny... OWOCNEJ :angel:

reklama
Do góry