reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
Dziekuję N Agga..ja też za wszelkie Wasze starania..marzenia ..plany..ich spłenienie trzymam kciukaski:)

Doreczko nie martw się puszczę piąstki jak dostanę od Ciebie na to zezwolenie ;D :-*

Co do badań to mi lekarz powiedział że po roku można zacząć robić wstępne badanka :) Ja narazie jestem zdania (w moim przypadku oczywiście) że nie ma sensu robić badań bo przekonałam się już nie jeden raz że nie ważne są całe badania... jeśli Bóg zechce nam pobłogosławić to tylko wtedy jest szansa na zaciążenie :) Powtarzam : mówię tak jesłi chodzi o moje i mężusia starania :) Znam przypadek i czytałam ale również czytałam na forum że pomimo fatalnych wyników kobieta zaszła w ciążę zaś kobieta której wyniki są rewelacyjne... jakoś nie może zajść w ciążę... tak więc ja jakbym miała się faktycznie zdecydować na badanka jakiekolwiek tego typu to sądzę że najwcześniej po 2 latkach intensywnych nie przerwanych starań :)

Trzymam za Was wszystkie straaaasznie mocno kciuki :) Pozdrawiam :)

Aletko jak samopoczucie ??? Mam nadzieję że wszystko w porządku, całuski :-*

Elzbietka :)  Dodeczka  :) Sloneczko :) Aletka :) Izabelka :) Dorka :) DZIEKUJE za pocieszenie i rady :) :) :) Juz mi troche lepiej,staram sie to sobie jakos wytlumaczyc, po prostu ufam Bogu, ze w odpowiednim momencie nas poblogoslawi i obdarzy sliczna dzidziunia. ALE BADANIA ZROBIE mezowi i sobie, wiare mam mocna na 100 % a badania w koncu przeciez nie zaszkodzi zrobic, prawda?

moj facet jest wspanialy, w koncu przyznal sie , ze jego te starania ogromnie mecza- w sensie obciazenia psychicznego- ze widzi przeciez jak bardzo ja cierpie i martwie sie o swoja i jego plodnosc...
Wiec w sobote dla rozweselenia zabral mnie na weekend nad morze  :) bylo cudnie , wrocilismy dopiero dzis wieczorkiem . A tu widze ze Wy tez mnie pocieszylyscie i dalyscie mnostwo wspanialych rad DZIEKUJE WAM :) nawet nie zdawalam sobie sprawy, ze jest tyle wspanialych kobietek gotowych w kazdej chwili zostac mamusiami, a ktore prawie co kazdy cykl staran przezywaja tyle bolu, tyle goryczy, tyle lez..............Dziewczyny uda sie ! Fasolkujcie!!!
SPELNIENIA MARZEN !!!

Hej dziewczyny wróciłam po weekendzie.
Juz jestem po egzaminie. Mysle, ze poszlo mi dobrze i bede zdziwiona jak nie zdam :)
No i oczywiście przyszła @....leci ze mnie jak ze źródełka, ble..niecierpię tego.
A tak w ogóle to piękna pogoda się zrobiła. Idealna coby wyciągnąć naszych mężczyzna na łono natury ;) Może wtedy i sama natura przyniesie bejbiki, ha???

Pozdrawiam Was gorąco :D Całuski :-*

Hej znowu ;D chciałam zaznaczyć że nie ma to jak łono natury i my ;D Trzymam kciuki za dobrą ocenę :) pozdrawiam

No własnie nie mogę się doczekać czwartku. Może udałoby się gdzieś na rowerki wybrać, jeszcxze w tym roku ani razu nie byłam. O ile tylko skończy mi się @ hihi :D

reklama
Jeszcze dokładnie nie planowaliśmy, ale tradycją pójdziemy na procesję i do rodziców. Ale potem na pewno na spacer do parku bo brakuje mi tego. Wczoraj się złaziłam ale na giełdzie wśród oparów aut fuj!!!! Muszę troszkę wypocząć bo jakaś zmęczona jestem... i przeziębiona...też bym poszła na rowerek :) zobaczymy

Do góry