reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
:( :( :( no nie... znowu mam@.................. naprawde chyba niedlugo sie zalamie..........moje cialo chyba nie jest gotowe :( a ja wewnetrznie baaaaaaaaardzo Wiec zapisuje sie na jakies dodatkowe badania, tylko zupelnie nie wiem jakie??? ???Poradzcie cos kochane dziewczyny starajace sie . poprzednie wyniki robilam okolo 5 m-cy temu i wszystko bylo OK poza tym lekarz mowil, ze jestem okazem zdrowia i nie powinnam miec ZADNYCH problemow z poczeciem . Moze teraz zrobie badania mezowi... ale na razie mam mega dola :( :( :( albo odloze decyzje o dzidzi na jakis czas, bo w pracy szykuje sie niezle zamieszanie .................................. mam dosyc........................10 m-cy staran ...................na co mi te nerwy........................przepraszam za te zale , po prostu mam dola

aga26ka , wiecej optymizmu!!!
my juz prawie 1,5 roku sie staramy i musze ci powiedziec że moja wiara wrecz sie wzmacnia!!i wiem ze bedziemy mieli dzidziusia (moga byc nawet dwa na raz ;)). wiem to, bo modle sie o to, wszytko jest w Bożej mocy!!

aga26ka ja też zawsze mam takie doły ale zawsze jak pojawia się wredna @ nie mogę się doczekać aż się skończy by znów zacząć się "starać"... Głowa do góry wszystko będzie po Twojej myśli wkońcu :) Ja ufam Bogu bo nigdy mnie nie zawiódł i wierzę że On nam to czekanie wynagrodzi pięknymi i zdrowymi dziećmi :) Ja też jestem okazem zdrowia a mam ten sam problem co Ty i doskonale Cię rozumiem ale jeśli sama sobie jakoś nie przetłumaczysz że wszystko się wkońcu ułoży tak jak Ty chcesz to nikt tego w Tobie nie zmieni... tak było ze mną... nie powiem bo nadal mi ciężko ale umiem sobie z tym radzić :) Bóg nad nami czuwa i wiem że w najmniej oczekiwanym momencie obdarzy nas maleństwami :) Trzymam za Was ( i za siebie ::)) kciuki :)

aga26, to znaczy, że tylko Ty robiłaś badania? mąż nie? :o
dziewczyny co z Wami jest? Dlaczego bierzecie całą odpowiedzilaność na siebie?? Przecież przyczyny niepłodności są po równo z winy kobiet i mężczyzn!

aga, wejdź na forum bociana. Ale najpierw zbadaj męża, bo bez tego to zupełnie bez sensu.

Aga koniecznie przebadajcie męża-ja ciągle miałam jakieś zapalenie-a to okazało się że od męża bo on miał jakieś. Dostał leki i wszystko ok od tamtej pory!!!
Nie czekajcie długo bo może ma jakąś infekcję i przez to nie macie dzidzi!

reklama
MI moj gin pwoiedzial, tez, ze jesli po pół roku starań nie zajdę w ciaze..to mój mąz musi przyjsć na badania...Byl wówczas ze mną..i powiedzial- "nie ma sprawy" :laugh:

Dodeczko- Egzaminy poszly dobrze..wszystko do przodu(tak liczę)..narazie..al;e wyników jeszcze nie znam..wiec- NIE PUSZCZAĆ PIĄTASEK:)

Do góry