reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

ja slyszalam, ze jak malzenstwu przez rok nie wychodzi wowczas lekarze wysylaja na badania...szanse na zajscie sa wlasnie ponoc tak male, ze dopiero po roku intensywnych staran mozna miec podejrzenia ze to moze byc zwiazane z choroba jakas czy cos w tym stylu, wiec glowa do gory i dalej probowac ;)

reklama
Aletko cieszę się że Ci się udało. Patrząc na paseczek to już niedługo :D :D :D będziesz się niedługo chwaliła dzidzią. Cudownie!!! pozdrawiam cieplutko

Heeej;)..wałsnie własnie..często sie tak słyszy.., ze nie myślałam..i udało sie;)..
Ja jak byłam niedawno u b. dobrego gin..do którego oposzłam z nastawieniem, ze to on bedzie prowadził moją ciaze..Opowoiedziałam,z ę myślimy o dzoidziusiu za kilka miesiecy..i co jak..a on ..łykać folik..kosiac..i nie mysleć (na tyle ile sie uda):)..ze płodzi sie dzidziusia, tylko..po prostu..przytulac..:)..a po pół roku, jak nic z tego nie wyjdzie..:)zaprosimy pana:):):)..Smieję się, bo jak wyszłam to powiedziałam mezowi.., ze jak będzie sie słabo jego armia starała..to i on tu bedzie musiał zapukać..:):):):)..ale poki co nie stramy się..a"planujemy"..a od tego niestety dzieci na świat nie przychodzą:(:(:):):):)

Izabelko-Aletka ma bardzo ładne zdjecia z brzuszkiem:):)..pozwoliłam sobie wszytskie brzuszki pooglądać....z meżem:) ;)..
Pytal, kiedy ja taki będę miała:):)?

Dodka..Margolis..moze razem nam sie uda ..zaciążyc..:)..bo my też teraz musimy sie wstrzymac:(...ale spoko spoko..juz niedlugo mężuciu..obiecuje(..śmieję sie, bo już tak 3 lata go zwodzę:):):):):):)..i caly czas..ale jeszcze to..ale tamto..itd..ale teraz to już na pewno..bo też pragnę DZIDZIUSIA!!!!!!!!!!!!

juz gdzies tu pisalam, ze starmy sie od mniej więcej 15 miesiecy. tylko ze ja ostatnio wpadłam na pomysł, ze byc może dwałam plemniczkom za malo czasu na dotarcie i za szybko szłam sie myć po przyjemnościach. teraz (od 2-3miesiecy)odmieniło mi sie i czasmi zostawiam na całą noc, jak niechcący usnę. no i od kilku dni podkąłdamy poduchę pod pupe. moje nadzieje wzrosły znacząco. DZIEKI ZA SŁOWA OTUCHY!!
N

Elżbietko a badaliście się?

Ja muszę powiedzieć, że jestem nastawiona na problemy. A to po lekturze forum "nasz bocian". Tyle par ma problemy, w dodatku ilość powodów dla których nie można mieć dzieci jest strasznie wielka. Do tej pory myślałam, że są 2-3 takie powody. ::)

reklama
wiesz Słoneczko, to jest trudne, ja na codzień wpracy spotykam sie z takimi problemami, ale do siebie podchodze inaczej i tak naprawde nie wim co mam robić :(
ja robiłam sobie badania hormonalne, mialma za wysoki poziom prolaktyny, ale udało mi sie ją obnizyc na pewien czas(ja przestalam brac tabletki to chyba znowu to samo, bo cos mi cieknie z piersi). dzisiaj robilam kontrole badanie, wynik w pon.
a męza nie wiem jak namówić na badanie nasienia.....

Do góry