reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
hej :laugh:

Chyba dwa dni mnie nie byłoby na BB (nawał pracy) a tęskiniłam za Wami bardzo, bardzo, bardzo :)

Hej!Milego dnia Wam życzę no,,,i.......wieczorku.
Ja zmykam do pracki,,,wieczorkiem pewnie padnę,,,
U mnie juz po dniach...ech...
Buziakiii
Hej KAsiu milo że wrócilaś....jak tam w pracy?

cześć wszystkim ;D
Hohohohohohohohohohohohoho tak czytam i czytam i aż mnie oczka już bolą bo tyle mam zaległości że SZOK !! Aż mi trudno uwierzyć :) Dawnooooo mnie tutaj nie było, hi ;D Tyyyle zaległości :p
U mnie "po staremu" że tak powiem ;D No może prócz tego że jakiejś paskudnej grypki się nachytałam :( Siedzę w domq i nawet nigdzie nie wychodzę żeby nie pozarażać !! Nie wiem co to jest bo dopiero badania dzisiaj robiłam, ale całe plecy mnie bolą i przy oddychaniu klatka piersiowa... buuu :( Mam wielką nadzieję, że Wy wszystkie dzowusiane jesteście :) Uważajcie dziewczyny bo teraz jest tyle różnych odmian grypy że nawet o niektórych nie mamy pojęcia :p No ale mężunio dba o mnie ;D więc mam zamiar jak najszybciej wyzdrowieć... a dni płodne... nici z tego miesiąca... :) Ale jak już wcześniej pisałam chyba poczekamy do sierpnia/września...
A Wy zafasolkowałyście któraś ?? Wielki kisssssssss :-*

Wiecie igdy nie myślałam, że szybkie wstanie "po" może zniwelować szanse na fasolkę, ale może coś w tym jest!
Na wakacjach będę trzymać tyłek w górze... :D

Hej!

N Agga- nowy Image O0 O0 Dzioęki za miłe słowa :)
Beti u mnie już ok, tzn nie wiem czy miałam @ w tym cyklu już czy tylko krwotok, gin też nie wie ale jakoś leci. W pracy ok, dobrze, że już wróciłam. Od razu nawał pracy, niestety ale tak bywa po przerwie.
margolis, ja też nie wiedziałam, ale od teraz próbuję z poduchą pod pupą i nogami na ścianie- hm... ciekawe czy mój mąż nie zdziwi się, jak zobaczy jakie pozycje przybieram pio seksie? ;D ;D
pozdrawiam!

reklama
ELZBIETKA Jak poszlismy do naszego rodzinnego i powiedzielismy mu ze chcemy probowac (w tamtym wrzesniu) i zapytalam o testy - bo kazda ksiazka tak doradz - powiedzial ze nie ma co sie testowac ale poprobowac i wrocic za pol roku a mojemu mezowi tez nie chce sie wypelniac jakies pojemniczki ;) wiec narazie dzielnie probujemy ale zadnych testow narazie nie....
slyszalam ze duzo sie niektorych par testuje a testy wychodzo nijakie a potem ooops.. i fasolkowanie... wiec narazie sie wstrzymujemy...
pozdrawiam serdecznie :)

Do góry