reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Udalalo sie z suwaczkiem! Ej...
Powiedzcie cos wiecej, staracie sie bardzo intensywnie od samego poczatku, czy najpierw troche "na luzie"..

reklama
Jak bedziesz miala czas to napisz jakie bledy..na co trzeba uwazac? Bo ja jestem zupelnie nowa...
Dzieki za kazda rade ;D

no cóz... błedów było kilka. zacznę od tego ze bralam pigułki, które podwyższyły mi prolaktynę. jak już odstawilam pigułki ta podwyższona prolaktyna blokowała mi jajeczkowanie

a z takich technicznych błedów, to najwwiekszy był taki, ze w czasie brania pigułek i w jakis czas po odstawieniu (może 4 miesiące) po każdym stosunku robiłam sobie irygację (no wiesz, chciałam wypłukac,zeby mi nic nie wyciekało). no a po odstwieniu pigułek zazwyczaj idzie jajeczkowanie...
późniejprzestałam robiś irygacje, ale w jakies 5-7 min po szłam do toalety i plemniczki same mi wyciekały

a właśnei od jaikś nie wiem, moze od 3 miesiecy, po prostu śpie razem z "chłopakami" :)
a ostatnio wkładam sobie na 15-20 min poduszke pod pupe, zebu ułatwić plemniczkom dodtarcie do celu :) :)
mam nadzieję, że niedługo zaskutkuja moje nowe dziąłnia

Mhm...dzieki Elzbietka, sprobujemy, poduszka i polegiwanie potem to tez nasze metody..zawsze mozna jeszcze sie dlugo poprzytulac:)
Dobranoc..musze jeszcze poprasowac na jutro, z praniem juz nie zdaze...podoba mi sie tu, mam nadzieje ze bede czesciej zagladac :)

reklama
Izabelko-patrzę na suwaczek..i..mamy b. podobne cykle;):).."wariujemy" w te sam dni :laugh:

Do góry