reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
Nawet bardzo :D Mąż mnie ostatnio przegania coraz częściej, ale to ze względu na moje dobro - z oczkami coraz gorzej, wada się pogłębiła, chyba już gdzieś o tym pisałam...

No a męża teraz nie ma, wyszedł już do pracy, więc Agusia szaleje  ;D ;)
Muszę nadrobić zaległości :) Niedługo zresztą też lecę do pracy.
Życzę wszystkim miłego dnia :) 
:-*

Hej Aga (Nowa), tak późno szłaś spać, tu godzina trochę po 7 a Ty znowu na nogach ?? :D
Naprawdę nie możesz życ bez BB ;)

Nie mogę ;)
Wczoraj przepisywałam koleżance pracę mgr - pilnie i dlatego tak długo siedziałam.. A teraz pomalutku zbieram się do pracy i przy okazji wpadłam tu na chwilkę :D

Heeej:) Ja tez poxno poszłam wczoraj spać..a dziś przed 7 razem z meżem wstałam:)..
Teraz kawusia..i też zaraz sie zbieram do pracy:)..aa..praca mgr leży..może dziś już się wezmę porzadniej przyłoze.....

A ja się cieszę, że magisterkę mam już za sobą :D
Nie chciałoby mi się znów "tworzyć", choć gdyby była taka potrzeba... ;)

ja akurat b. lubię pisac..zbierać materiały..przetwarzac..analizowac..a potem podziwiac kawał niezlej roboty:)..
Już pisałam kilka prac..dyplomowych..(nawet odnośnie systemów grzewczych jakiś czas temu temat mi sie trafił:):):):)..poźniej były licencjackie..teraz pisałam maturalną o dylematach moralnych ludzi żyjacych w czasie wojny..:)
a studiuję ekonomię;)
a moja leży;(..wszystko przygotowalam..i dzis ostro zabieram sie do pisania! Obiecuję!

Nooo Dorka, żebys swojej nie zawaliła bo by było bezsensu ;D
Do robotki :) Całe szczęście mam to juz za sobą ::) pozdrawiam

reklama
Do góry