reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
witam śniadaniowo
a025.gif

lenna z tą budową domu to ja sama nie wiem co z tego będzie... niby Mój się na to napalił na maksa ale kto wie czy nie przygniotą go te wszystkie formalności. W środę jedziemy na spotkanie z architektem, który opowie nam o działkach na miejscu.
Pozyjemy, zobaczymy...

Myśmy nie mogli się powstrzymać i wczoraj się poprzytulaliśmy
d040.gif
a Mój stwierdził "przecież twój gin tak powiedział, więc my tylko stosujemy się do zaleceń lekarskich" ale cwaniak.....

witam śniadaniowo
a025.gif

lenna z tą budową domu to ja sama nie wiem co z tego będzie... niby Mój się na to napalił na maksa ale kto wie czy nie przygniotą go te wszystkie formalności. W środę jedziemy na spotkanie z architektem, który opowie nam o działkach na miejscu.
Pozyjemy, zobaczymy...

Myśmy nie mogli się powstrzymać i wczoraj się poprzytulaliśmy
d040.gif
a Mój stwierdził "przecież twój gin tak powiedział, więc my tylko stosujemy się do zaleceń lekarskich" ale cwaniak.....
Cos mi sie zablokowalo i tylko tak moge wysylac posty, zrobilam test owul. i 2 kreska jest bardzo cienka, ale co tam jutro dzialam co ma byc to bedzie. Jak plemniki beda mocne to przetrwaja do 5 dni, wiec jak owulacja bedzie w piatek albo w sobote- plemniki przetrwaja do niedzieli albo poniedzialku. Maz z Warszawy juz wraca wiec juz o 16 bedzie w domu.

Witajcie dziewczynki! Gdy tak sobie czytam jak u Was blisko prób zafasolkowania to zazdrość mnie pożera;-) W pracy 4 koleżanki na macierzyńskim (!) a i kolega z pokoju o Dzidzie starania rozpoczął i przeżywa wszystko równie mocno jak my:) Ja musze przetrwac ten rok i obserwować urocze Maleństwa dookoła i sycić sie widokiem szczęśliwych Rodziców wokoło...czerwiec, lipiec....kiedy to będzie!!!:dull:

Witajcie dziewczynki! Gdy tak sobie czytam jak u Was blisko prób zafasolkowania to zazdrość mnie pożera;-) W pracy 4 koleżanki na macierzyńskim (!) a i kolega z pokoju o Dzidzie starania rozpoczął i przeżywa wszystko równie mocno jak my:) Ja musze przetrwac ten rok i obserwować urocze Maleństwa dookoła i sycić sie widokiem szczęśliwych Rodziców wokoło...czerwiec, lipiec....kiedy to będzie!!!:dull:
:-)Spokojnie Goociu , to ze sie juz staramy nie znaczy ze szybko zajdziemy w ciaze. Zobacz ja dzialam od grudnia 2006, potem styczen 2007 i przerwa- potem lipiec, sierpien i wrzesien jak sie nie uda stop na 6 miesiecy, bo maz wyjezdza. Potem dzialam w marcu i kwietniu 2008 i znowu stop na 6 miesiecy.
Wiec spokojnie, kto wie moze ja bede daleko w tyle a ty bedziesz juz dawno w ciazy, czego Ci zycze.

;-)Ja teraz tez dzialam ale na sukces nie licze, raczej na cud. A cuda sie nie zdazaja, wiec trudno.:-)

Zaraz ide po mojego szkraba, pewnie sie stesknil za mna, moja sierotka.:-)

reklama
witajcie kobitki !
hausfrau:-) to ci urwis z twego meza;-)
beata :-) no pewnie ze znam, co prawda od niedawna ale znam:-)
goociu...no ja jeszcze nie startuje....staranka w planach...jeszcze nie wiadomo kiedy, licze ze za rok...wczesniej byloby fajnie...;-)

Do góry