reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
Sa 2 krechy jedna ciemna druga jasna, bzykanko bylo o 2 , wiec nasienie bedzie zylo o 24 do 96 godz. Nastepna akcja za 48 godzin, jutro dalej testuje.

hej dziewczyny
tez staram sie o dzidzie, znaczy tak jakbym odlozyla te starania, poprostu nastawilam sie bardziej na wpadke, no i zobaczymy,:-)przestalam z mezem uzywac zabezpieczen pare miesiecy temu, ale nigdy nie wyszlo tak zebysmy kochali sie w plodne, zreszta okres mi sie poprzestawial to juz nie wiedzialam kiedy te plodne mam
-teraz juz mam regularne i w ta niedziele kiedy dzien byl wedlug wykresy bardzo plodny, bylo przytulanko , jakos tak wyszlo;-)no i ciekawe czy cos z tego bedzie:-p
i pomyslalam sobie ze wlasnie nigdy nie bedzie odpowiedni moment na dzidzie, tez nie jest nam kolorowo pod wzgledem finansowym bo musimy splacac dom, ale ktos mi powiedzial ostatnio, ze gdyby wszczscy tak patrzyli kiedys(np. nasi rodzice) to mnie pewnie na tym swiecie by nie bylo, moj tato zmarl jak ja mialam 3 miesiace i moja mama musiala wychowac trojke dzieci sama 8, 7 lat i ja i jakos sobie dala rade-
oj chyba za duzo sie rozpisalam :-p

pozdrawiam was i powodzenia z zafasolkowaniem :-)

dziekuje lenna-teraz jest juz lepiej , wiesz mozna powiedziec ,ze go nie znalam, znaczy tak bylo bo co ja moge pamietac, najgorszy byl dla mnie okres dziecinstwa bez niego, ale jak to mowia ze dziecko jest prawdziwa sierotka kiedy nie ma matki, bo to ona tak naprawde przelewa na nas najwieksza milosc

Czesc dziewczynn\y
Gosiu dzialajcie i nic nie odkladac na potem. Ja zaszlam wciaze po dlugich starankach, wtedy kiedy bylo bardzo ciezko i finansowo itp. Maz byl po wypadku, ja konczylam szkole, nie mialam pracy, slubu, mieszkania, maz splacal kredyty, tesciowa nie zgadzala sie na nasz slub, I dzidzia wtedyy sie pojawila. Bylo ciezko mieszkalismy po urodzeniu synka u mojej mamy na malym pokoju, jedna pensja. Potem maz poszedl pracowac na statki i kase naplywala na konto. Teraz mieszkanko jest i nasz cudny synek. Maz mowi ze drugie dziecko za bardzo potrzebne do szczescia nam nie jest, ale tu liczy sie Oskar - jedynak zle sie chowa.
Goska kup sobie te testy owul. Tam w Stanach maja rozne bajery i dzialac .

reklama
Wczoraj mialam 9 dc, na tescie byly 2 krechy, jedna ciemna, druga jasna ale widoczna. Akcja byla o 2 nad ranem, potem o 7 - ale to sie nie liczy. Teraz do jutra wieczor przerwa, plemniki beda mialy ponad 48 godz. Moze uda sie poczekac do piatku, zobaczymy ale bedzie ciezko. Maz juz wyjezdza w piatek za tydzien. Dziewczyny trzymajcie mocno kciuki, a temp. 36,6 wiec owulka sie zbliza.
MILEGO DNIA, maz blokuje mi komputer, ciezko mi sie tu dostac- teraz spi .

Do góry