reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

No i po uczuciu.
Obudziłam się dziś rano i myślałam, że ktoś mi zabił jakieś zwierzątko między nogami bo tyle było krwi, jak nigdy.
Przestraszyłam się. No ale cóż @ przyszła w 28 dc, a nie w 30 tak jak powinna. Ja już nie wiem. Jakoś nie jestem załamana tak jak ostatnim razem, tylko dlatego, ze jak ostatnio histeryzowałam to mój facet powiedział, że dzidzia będzie wtedy jak Bóg zechce. I tego będę się trzyamć. Postanowiłam, że w tym cyklu nie będę się specjalnie stresować. Przynajmniej postaram się. Ale zostanę z Wami :)

reklama
Witam Was Kochane Starajace sie,
Bylam u gina w czwartek!Na poczatku od razu powiedzialam jak sie zapytal jaki mamy problem-ze chce dziecko!!!zasmial sie a ja dodalam i to juz!!!
zrobil mi badania i usg i okazalo sie ze mam policystyczne jajniki-cholera,naczytalam sie o tym duzo,ale on mi jeszcze raz to objasnil!zapytal ile sie staramy,a ja sklamalam i powiedzialam od roku(a tak naprawde do od list.zeszlego roku)ale jako,ze zblizam sie do 30tki:((to powiedzial,ze trzeba sie spieszyc!
kazal zrobic badania i przepisal mi CLO(tak to chyba jest w skrocie?)a potem duphaston(?-nie wiem czy dobrze sie to pisze) no i kazal sie zrelaksowac i nie myslec,najlepiej wyjechac na urlop i probowac...
Postanowilam za wiele o dziecku nie myslec i narazie troszke mii sie udaje!
wczoraj mielismy w domku "mala" ale glosna (bardzo) imprezke i dzisiaj na zmiane z mezem okupowalismy kibelek!ale straszne!nigdy wiecej picia!
ale z tymi policystycznymi jajnikami to, jak powiedzial,nie ma owulacji,nop ale jak ja mialam sluz plodny to chyba owulacja tez byla,co?jak myslicie?teraz tez mam wiec jak moj mezus sie lepiej poczuje to bedziem dzialac!
a i z tym urlopem to tez sie moze uda bo 25 go maja jedziemy do Turcji(jak wszystko dobrze pojdzie-a to wypadna dni kiedy mamy sie starac po CLO-jak @bedzie na czas!

a i jesczze-napiszcie dziewczyny jakie szczepienia sie powinno tez zrobic przed zajsciem,bo zapomnialm gina zapytac-o rozyczce wiem,ale czy cos jeszcze?i czy te szczepienia mozna zrobic bez skierowania od gin.?
buzka i do dziela!moze tym razem sie uda!!!
pa

Bogda ja Ci nie pomogę... tzn. nie znam się na szczepieniach, ale trzymam za Was kciuki i wierzę całym serduchem że Wam się wkrótce uda ;D Cmokaski ;D

Hej Hej!!!!
To zaszaleliscie Bogda!!
Ja tez niewiele wiem..tyle co tu przeczytałam.., ale teraz wyjazd.. ;Drocznica??:)- to sprawicie sobie cudowny prezencik!-Malego dzidziusia!-Powodzenia i nie traccie czasu nad kibelkiem zbyt wiele;)

MIłego dnia!!!

CZeść WAm.Czy mogę do WAs dołączyć?Znalazłam dziś forum i bardzo mi się spodobało,,spodobały mi się Wasze wypowiedzi...Ja bardzo chće miec drugiego bobaska,,mój pierwszy ma juz 12 lat i bardzo chce mieć rodzeństwo,,,jednak jakoś sie nie udaje.,,,najpierw poronilam,,potem mialam puste jajo płodowe,,w pewnym momencie zaczęło sie żle dziać w moim małżeństwie,,,więc odpusciłam,,co ma byc to będzie.5 maja ide do lekarza na kontrole..może wtedy sie dowiem co i jak...kurcze z pierwszym nie było żadnego problemu a z drugim,,,ech..Pozdrawiam WAS//

Beti przykro mi, że masz takie kłopoty. Ja mam niespełna 19 lat i już jakiś czas próbuję zajść i jakoś nie wychodzi. Tutaj każdy ma jakiś problem. I każdy stara się w jakiś sposób pomóc. Mam nadzieję, że lekarz powie Ci coś dobrego :) I życzę szybkiego zafasolkowania

Witaj Beti:) wsród nas!
Tak jak mówi DreamsAboutBaby ..staramy tu sobie nawzajem pomoagac. Wysłuchać..poradzic..Cieszę sie, ze do nas dołączasz!!
Pozdrawiam Cie!!Zycze wszystkiego naj..i jak pozostałym-szybkiego zafasolkowania!!
Buziaki!

Witaj Beti, miło że do nas dołączyłaś ;D
Strasznie mi przykro że tak na opak Ci się układa, mam nadzieję że w naszym gronie będziesz milej spędzać czas "prób" ;D Z całego serducha życzę szybkiego zafasolkowania ;D
Ja się staram od grudnia 2004 i jak narazie... nic :( ale na tym forum znalazłam "wsparcie" dziewczyn które borykają się z podobnymi problemami i rozumieją mnie najlepiej ;D Tutaj zawsze staramy się wspierać i pocieszć, no a co najważniejsze... wierzyć że już wkrótce spotkamy się wszystkie w galerii brzuszków :) Pozdrawiam :)
Jak mówi Dorka "uszy do góry" ;D

Witaj Beti w naszym gronie -super ,że do nas dołączyłaś .Przykro mi,że tyle problemów uCiebie - :(ale nie martw się najlepsze na wszystko to dobre nastawienie ;D Mam nadzieje,że spodoba Ci się u nas i zostaniesz z nami.Życzę Ci wszystkiego NAAAAJ i szybkiego zafasolkowania.Ja również jak Ty staram się o drugiego bobaska. ;D Pozdrawiam cieplutko ;D

reklama
Witaj wśród nas Beti! U nas możesz zawsze liczyć na wsparcie :D Zobaczysz-w grupie zawsze rażniej :)
Trzymam kciuki za twoją fasolkę. Pozdrawiam

Do góry