reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Dodka- Ty jakieś remonty masz??.. ;Dczy tacy bałaganiarze z Was- zarcik:)Całym serduchem wciaz estem z Tobą....nie kazda czuła..wiedziała,z ę to to..i dowiadywała sie np..w 3 miesiacu ;D..ale Tobie życzę byś była i juz wiedziała co i jak..no i oczywista- z nami podzieliła sie tym:)]
..Bierzcie sie dziewuszki do..działania..ja też chce być ciocią-netowa:)
Caluje Was goraco-Cmokassy!!Wszystkiego naj!_owocnej pracy ;D
Ja mogę zostac ciocią gadulą.., którejk mąż zwiał , nie chce jej sie spac, ani uczyc..i moze jakieś bajeczki Waszym Dzidziusiom opowiadać- taka -bajaderka ;D-netowa co???
ok..ok..dajcie znac szybciutko:)co i jak..papapapa

reklama
Dorka... nie dziękuję ;)
Co do bałaganu, to... tym razem to remoncik ;D tzn. wiesz jak ja myłam okna mąż wieszał lustro... wiertał... obrazeczki też mi wieszał w 2 pokojach... troszkę się nabałaganiło. Dzisiaj tak się fatalnie czuję, że szok :( chyba się przejdę do lekarza, bo mam już dość... :( Tylko że Oni nigdy nie wiedzą co człowiekowi jest :( Kiedyś lekarz mnie tak leczył antykoncepcyjnymi, że mało raka piersi bym nie miała... naprawdę, bo jakoś go nie było i poszłam do innego gin (b.dobry) i się wystraszył, bo miałam całą obolałą pierś i powiedział że w ostatnim momencie przyszłam :( Także lepiej zawsze konsultować diagnoze... przynamniej ja się o tym przekonałam :)
Obym była dziś wyjątkiem w złym sampoczuciu .... Nie dajcie siię dziewczyny !! Miłego dnia :-*

Vitall - Doda Idz idz do lekarza..przebadaj sie..moze już jestes mamusia, a TY tak ciezko pracujesz.
My też niedawno mielismy remoncik..odswiezaliśmy nasze mieszkanko...wiem, jak można sie wykonczyc ;Dprzy takich bałaganach..
Dodka!-Trzymam cały czas kcikaski!Predko mów nam tu-czy to "już":)..?
Wyłaniajcie sie dziewuszki..raz raz:)!

Cześć dziewczyny ;D
Dorka zastanawiałam się czy nie iść do gin ale jak ostatnio byłam to babka (gin) powiedziała że jednyna szansa żeby być w ciąży to spóźniający się okres :/ no i pogadaj z nią :/ Drugi gin do którego chodziłam ma teraz urlop więc jak narazie nici z badanka, ale nawet nie wiem czy wogóle pójdę :p W sumie już nie ma po co :) Czuję się świetnie, wszystko wróciło do normy, więc nie widzę większego sensu :) Teraz postanowiłam odczekać z próbą zafasolkowania :) He, jeszcze nie wiem co mój mąż na to ;) Nie no w sumie to tak smutno się człowiekowi robi jak widzi jedną kreche :( Eh, ja chyba potrzebuję takiego małego urlopu psychicznego :) Wczoraj oglądałam wyroby firmy drewex, no dziewczyny coś pięknego co Ci ludzie powymyślali :) He ja już łóżeczko wybrałam i pościel ;D tylko najważniejszego nie ma :( Ale ufam Bogu całym sercem i wiem że się nie zawiodę :)
Całuski dla Was wszystkich i życzenia aby ten weekendzik był ZAFASOLKOWANY :D ;D ;D ;D

Hej dziewczynki :)
Kilka dni mnie nie było i bardzo się za Wami stęskniłam :) Mój brat popsuł kopmuter i trzeba było kupić jakieś bebechy do środka nowe ;) Ale już jestem. Jakoś dziwnie się czuję, nie to, że jest mi niedobrze ( to już trzoche minęło) ale czuję jakby to było już... może... albo sobie wkręcam filmy ;) No nie wiem.
Wczoraj rozmawiałam ze znajomą mojej mamy. On dowiedziała się, że jest w ciąży w 5 miesiącu...Ma już 40 lat. Do 5tego miesiąca miała normalnie miesiączkę, i tylko trochę przytyła, brzucha wogóle nie było widać. Wydaje się to NIEMOŻLIWE ale tak naprawdę bylo.
U mnie powinno się wszystko rozstrzygnąć w ciągu następnych dwóch dni. Pozdrawiam Was i życzę szczęścia :*

DreamsAboutBaby no to ładnie nas urządziłaś: znikłaś na jakiś czas a teraz wracasz z fasoleczką, SUPER ;D Szkoda tylko jak coś przegapiłyśmy ;) Z całego serduszka Ci życzę aby to naprawdę była "fasoleczka" ;D
Zresztą wszystkim z Was tego życzę tak samo mocno ;D
No no no czyżby zaczęło się od DreamsAboutBaby ??? Oby się rozerwał łańcuszek fasolkowy i byśmy pokolei zaciążyła ;D No kto wie, kto wie ;D Ale by było super nie rozstawałybyśmy się ze sobą ;D ;D ;D
trzymam za nas tutaj wszystkie baaaardzo mocno kciuki ;D

Dreams trzymam kciuczki:)))) tylko pamiętaj-daj znać mężowi najpierw, ale nie zapominaj o nas ;D pozdrowionka
Ale żeby dowiedzieć się w 5 msc ciąży to szok!!! Jak bedę takie rzeczy słyszeć to ciagle będę myśleć,że mam fasolke hihi

DreamsAboutBaby-życzę z całego serduszka aby to była "fasolinka". ;D Kiedy robisz teścik i ile jesteś po terminie @?Pytam ,bo sama mam termin @ na 04,05-ale na nic nie licze choć owulacja była i przytulanko również-wole się miło zaskoczyć niż rozczarować.Powodzenia.

Witajcie- Ja mam tak jak mówi Izabelka..Caly czas mam takie -"przypływające"..powracające uczucie..a moze juz tam jest..??:)....ale nie stresuję sie tym wcale..razcej-wręcz przeciwnie- te"przypływajace" mysli oswajają wciaz niepewną Dorke ::)

DreamsAboutBaby- Jak tam??Szybciutko chwal sie nam!!
Wszystkie tzrymamy kciuki- za wszystkie!(do dna:)! ;D

reklama
Do góry