reklama
Kasia178...nie pisz,,wiem ze to trudne dla Ciebie,,,,poczytalam,,a raczej przejrzalam wczesniej i ...wiem....więc przepraszam za pytanie....Buziaczki...Wiece to może dziwne,,ale mimo,że WAs nie znam,,,to....polubilam WAs.Dobrej nocki,,pełnej figlów,,,)Ja musze poczekać przynajmniej do 10 maja,,,,a najpierw wizyta u gina brrrr.CAłuski
bogda
Mamusia Lutowo-Marcowa
HEJ DZIEWCZYNKI,
ALE WAS(NAS) JUZ DUUUUUUZO!!!! FAJNIE,ALE JA SIE Z WAMI ZEGNAM NA JAKIS CZAS!
POSTANOWILAM SIE ODIZOLOWAC OD WSZYSTKIEGO CO MA ZWIAZEK Z DZIECMI!JAK PRZESTANE MYSLEC TO MOZE NAM SIE UDA(TAKI MAM POMYSL)ZOBACZYMY CO Z TEGO WYJDZIE!?
WAM ZYCZE ZAFASOLKOWANIA PREDZIUTKIEGO NO I TRZYMCIE ZA MNIE KCIUKI!
PA.PA-DO SZYBKIEGO ZACIAZENIAPAPA
ALE WAS(NAS) JUZ DUUUUUUZO!!!! FAJNIE,ALE JA SIE Z WAMI ZEGNAM NA JAKIS CZAS!
POSTANOWILAM SIE ODIZOLOWAC OD WSZYSTKIEGO CO MA ZWIAZEK Z DZIECMI!JAK PRZESTANE MYSLEC TO MOZE NAM SIE UDA(TAKI MAM POMYSL)ZOBACZYMY CO Z TEGO WYJDZIE!?
WAM ZYCZE ZAFASOLKOWANIA PREDZIUTKIEGO NO I TRZYMCIE ZA MNIE KCIUKI!
PA.PA-DO SZYBKIEGO ZACIAZENIAPAPA
LANA
Fanka BB :)
Dorka-u mnie jak na razie ZERO wstrętnej @ -nie mam żadnych dolegliwości -ale nie nakręcam się-bo może to tylko opużnienie-choć mam nadzieje ,że może to coś -nie, nie, nie -bo znowu zaczynam się wkręcać .Dam znać co i jak .Testowanka na razie nie będzie[chociaż teścik z dzidzią w ręczniczku leży już od miesiąca w szafce i czeka-może się doczeka?] ponieważ postanowiłam poczekać .Pozdrawiam serdecznie i wiosennie. ;D
Kasia178
Beti nie szkodzi za pytanie, trudno, czasem tak dziwnie w tym życiu bywa, ale mam nadzieję, że już będzie dobrze wszystko.
Lana, trzymam kciuki, oby ta wstręciucha @ do Ciebie nie zawitała przez najbliższe 9 miesięcy.
Bogda, za Ciebie też trzymam kciuki.
Pa
Lana, trzymam kciuki, oby ta wstręciucha @ do Ciebie nie zawitała przez najbliższe 9 miesięcy.
Bogda, za Ciebie też trzymam kciuki.
Pa
Izabelka
Oski i Wercia
Bogda trzymaj się! Ale jak będzie Ci smutno, to wpadnij do nas buziaczki
No mam znowu kryzys, że ciągle myślę o dziecku... raz biorę na luz, a tak jak od wczoraj mam nerw- ach!
No, ale jeszcze mi zostało do końca cyklu i mam nadzieję, że do tego czasu chociaż jedna nam obwieści radosną nowinkę czego wam od serca życzę dziewczynki
No mam znowu kryzys, że ciągle myślę o dziecku... raz biorę na luz, a tak jak od wczoraj mam nerw- ach!
No, ale jeszcze mi zostało do końca cyklu i mam nadzieję, że do tego czasu chociaż jedna nam obwieści radosną nowinkę czego wam od serca życzę dziewczynki
Cześć dziewczyny...Trzymaj sie Lana,,,,oby ta wstręciucha nie przyszła,,,te oczekiwanie jest jednak najgorsze,,brrr,,,Bogda trzymaj sie,,,....Dzięki Kasia178,,wiem,wiem,że w życiu różnie bywa,,,ech teraz umiem juz na spokojnie o tym rozmawiać,,a anwet mysleć,,choć nieraz biore do ręki zdjęcie z USg,,gdzie jest ...puste jajo płodowe,,,To byl dla mnie szok,,Nigdy o tym nie słyszalam..Pamiętam jak w sierpniu wyjechalam z synem na dwa tygodnie na wieś do babci,,,potem przyjechalam i....oczekiwanie na @...i test radość,,potem wizyta i gina pod koniec września i...ból..łzy....Maż jak mnie zobaczył to zaraz zabrał do łazienki,,aby syn mnie nie widział...A Adaś mial urodziny 1 pazdziernika..chcialam mu zrobić niespodziankę..i tak dopiero poslzam po jego urodzinach,,,potem miesiąc zwolnienia,,załamania..Bardzo mi pomógł mężuś,,Codziennie,gdy przyszedl z pracy,,zaraz mnie przytulał,,,i powiedziaał zebym juz nie plakała,,,,To bylo bardzo trudne,,nie moglam zrozumiec dlaczego,,z pierwszym dzieckiem wszystko dobrze,,,a teraz,,,Po miesiącu czasu wrocilam do pracy,,,,to duzo mi dało,,Widac tak mialo być,,może nie jest mi dane jeszcze bycie po raz drugi mamą,,,,Ja mam 32 lata mój mężuś 38,,więc czas też nas goni,,,,jutro wizyta i...zobaczę.... Tak to w skrócie wygladało.....ech zycie...
Hejka! Czytam i czytam i okazuje się, że wiele mogę się dowiedzieć dzięki Wam!!! Staramy się o dzidziusia jakieś pół roku i na razie nic. Nadziei nie tracę ale rozczarowanie co miesiąc jest Z pierwszą córcią to poszło jak po maśle nawet się nie zdąrzyłam zorientować i już mi rósł brzuszek a teraz coś trudno. Może za długo zwlekałam bo to 10 lat temu było.
reklama
DreamsAboutBaby
Ehhh dziewczyny. Nie martwcie się tak bardzo. Większość z Was ma już przynajmniej jedno dziecko. Co mają powiedzieć te, które czekają na to żeby im się udało piewsze. Wiem, że to dzienie brzmi, ale ja ostatnio mam same dziwne myśli. Jutro matura a w głowie tylko dzdziuś. Trzymajcie za mnie kciuki. Przyda się Pozdrawiam Was Buziaki :*