reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Witam Cię Karolinko26 :)

Z wlasnego doswiadczenia wiem ze wystarczy sam Folik poki sie starcie, jesli beda potrzebne jeszcze jakies witaminki jak juz bedziesz w ciazy to napewno gin Ci zaleci :) pozdrawiam :)

reklama
No dokladnie ... mi gin powiedziala ze jem teraz duzo owocow, i ogolnie potraw wielowitaminowych i kolejne witaminy moga tylko zaszkodzic i bralam tylko Kwas Foliowy :)

Karolinko26 , obiema łapkami podpisuje sie pod powyższymi wypowiedziami, tylko folik + witaminki w owocach :)
powodzenia w staranaich!!
no i witam cie w naszej drużynie pod "wezwaniem upragnionej fasolki" :D

Karolina26 pisze:
Dzięki monika3
Własnie zakupiłam dzisiaj folik i od jutra zaczynam go brac. A czy oprócz folika bierzesz dodatkowo jakies witaminy, np falvit lub jakies inne??

Na poprawę jakosci śluzu wit E 200 1 x dzieńnie 1 tabletkę

Elżbietka, proponuję połączyć "jak zajść w ciążę" z "w oczekiwaniu na ciążę" to pierwsze jakoś mało odwiedzane ostatnio, a traktuje o tym samym:)

reklama
Madziujka...ja też czekam i doczekać się nie mogę ::)

Umawiałyśmy się z MoniQą i Agnieszką że zafasolkujemy razem...one już mają swoje fasolki a ja zostałam dalej bez ;D :(

Do góry