reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
Elżbietka pisze:
dziewczyny, które miałayscie cos takiego z okazji jajeczkowania - ile czasu trwało u was takie plamienie??i ile tego było (przeraszam za pytanie: czy wypływało na zewnątrz, czy tylko w pochwie??)

Elzbietko ja tak mialam czasami ... plamienie trwa mniej wiecej 3 godzinki potem ustepuje ... naprawde nie wiem co moze byc przyczyna plamienia u Ciebie, moze rzeczywiscie fasolka sie zagniezdza , czego zycze Ci z calego serduszka :)

Oj zeby tak sie dało , to jednak nie mozliwe :( znów jest @ a ja tak bardzo chce sie go pozbyć jakieś doły mnie przez to nachodzą :(

Czesc dziewczyny.
Ja takze ostro sie przymierzam do staranek o fasolinkę. W pażdzierniku miałam zabieg łyzeczkowania gdyz moja ciąza była obumarła :(. Przez to wszystko mój organizm zaczął wariowac, co było powodem braku @. Dostałam luteinę na wywołanie no i wkoncu @ sie pojawiła. Lekarz przepisał mi na 2 m-ce tabl. antykoncepcyjne. Jestem juz po jednym opakowaniu i w trakcie @. I tak sie zastanawiam czy zacząc drugie opakowanie tych pigułek czy juz zaczac sie starac.
Dziewczyny jak myslicie czy mogę poprzestac na jednym cylku z tabl. antykoncepcyjnymi czy nie????
Tak bardzo bym juz chciała sie zacząc starac ale nie wiem co robic?? ???

reklama
Właśnie musiałabyś się skontaktować z lekarzem bo pewnie miał w tym jakiś cel żeby przpisać ci 2 opakowania, a nie jedno.

W ogóle Witam Cię gorąco Karolina26

Do góry