reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

dziewczyny, moze któras z was takie cos miała, jak widac mam dzis 13 dzien cyklu i podczas kąpieli zauważyałm krew w pochwie :o, pierwszy raz w życiu w tym dniu cyklu. czy to moze byc zwiazane z owulacja?? to nie jest jakas duża ilosc krwi, w zasadzei kolor ma brązowy i jest w środku ::).bolal mnie dzis brzuch, tzn nie tylko dzisiaj, ale teraz wybitne go czuje.
ratunku!!!!!

reklama
Elżbietko no no ...owulacja u Ciebie pokazala pazurki :) ... ja tak mam czesto ze w dniu owulacji mam brazowawa wydzieline z pochwy :) ... zreszta czytalam gdzies ze to normalny objaw :) wiec do dzila, mam nadzieje ze wykorzystalas tą noc  8) buziaki :-*

Mi się też pojawia brudzenie w czasie owulacji. Ale dopiero mam coś takiego po zabiegu, wcześniej nie miałam. Mówiłam doktorkowi i sprawdził mi czy tam nie ma stanu zapalnego i stwierdził że jest ok.

Wiesz Elżbietko...te nasz organizmy robią z nami co im się żywnie podoba ::)...
Ja cały dzień przed @, która miałam teraz miałam plamienie co mi się NIGDY nie zdarzyło ::) :p

u mnie @ zawsze sie tak zaczyna, najpierw kapie kilak godzin, a później chlusta kilka dni ::)
ale w srodku cyklu ??? jeszcze taki dziwny ból do tego, az ciepło sie w brzuchu robi ::)

dziewczyny, które miałayscie cos takiego z okazji jajeczkowania - ile czasu trwało u was takie plamienie??i ile tego było (przeraszam za pytanie: czy wypływało na zewnątrz, czy tylko w pochwie??)

Witam cieplutko Ewe26 i Pati26 :):):):):):):):)

Co za zbieg okoliczności obydwie macie w swoim nicku 26 ;D ;D ;D

To ciekawe bo ja nigdy nie miałam plamień podczas owulacji ::) Ale każdy organizm jest inny jak widać :)

reklama
hmm ciekawe zwlaszcza te bole Elzbietko ja tak mialam jak sie moj maly Witus robil ;) podczas owu mnie mocno bolal jajnik
Trzymam kciuki i bede sledzic dalszy rozwoj wydarzen ;) ;D

Do góry