reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

dziewczyny, moze któras z was takie cos miała, jak widac mam dzis 13 dzien cyklu i podczas kąpieli zauważyałm krew w pochwie :o, pierwszy raz w życiu w tym dniu cyklu. czy to moze byc zwiazane z owulacja?? to nie jest jakas duża ilosc krwi, w zasadzei kolor ma brązowy i jest w środku ::).bolal mnie dzis brzuch, tzn nie tylko dzisiaj, ale teraz wybitne go czuje.
ratunku!!!!!

reklama
Elżbietko no no ...owulacja u Ciebie pokazala pazurki :) ... ja tak mam czesto ze w dniu owulacji mam brazowawa wydzieline z pochwy :) ... zreszta czytalam gdzies ze to normalny objaw :) wiec do dzila, mam nadzieje ze wykorzystalas tą noc  8) buziaki :-*

Mi się też pojawia brudzenie w czasie owulacji. Ale dopiero mam coś takiego po zabiegu, wcześniej nie miałam. Mówiłam doktorkowi i sprawdził mi czy tam nie ma stanu zapalnego i stwierdził że jest ok.

Wiesz Elżbietko...te nasz organizmy robią z nami co im się żywnie podoba ::)...
Ja cały dzień przed @, która miałam teraz miałam plamienie co mi się NIGDY nie zdarzyło ::) :p

u mnie @ zawsze sie tak zaczyna, najpierw kapie kilak godzin, a później chlusta kilka dni ::)
ale w srodku cyklu ??? jeszcze taki dziwny ból do tego, az ciepło sie w brzuchu robi ::)

dziewczyny, które miałayscie cos takiego z okazji jajeczkowania - ile czasu trwało u was takie plamienie??i ile tego było (przeraszam za pytanie: czy wypływało na zewnątrz, czy tylko w pochwie??)

Witam cieplutko Ewe26 i Pati26 :):):):):):):):)

Co za zbieg okoliczności obydwie macie w swoim nicku 26 ;D ;D ;D

To ciekawe bo ja nigdy nie miałam plamień podczas owulacji ::) Ale każdy organizm jest inny jak widać :)

reklama
hmm ciekawe zwlaszcza te bole Elzbietko ja tak mialam jak sie moj maly Witus robil ;) podczas owu mnie mocno bolal jajnik
Trzymam kciuki i bede sledzic dalszy rozwoj wydarzen ;) ;D

Do góry