reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

witam cię cieplutko Lapis_Lazuli !!
jak sie poruszac na forum?? musisz sie dostac do STARAMY SIE
i tam sa rózne wątki w których mozesz pisac :)
tez o tym jak zajść wkoncu w ciążę ;)

reklama
Cześć dziewczyny! To moje pierwsze kroki na tym forum....ale cieszę się, że jesteście:) I od razu mam pytanko - czy trzeba brać Folik jak bierze się Maternę???

kochanie, czytałam ze testowałas... pierwszy raz...
nie wiem czy to cie pocieszy, ale jestes świezutką staraczką ( z tego wynika). nie jest tak łatwo sie wstrzelic w płodne dni, wiec tylko niektórym udaje sie za pierwszym razem.
ja jestem z tych, którym to sie nie udaje ::)
do tego trzeba cierpliwości. no i zapisac sie u nas w kolejczkę ;). normalnie jak za komuny ;D

Dziękuję Elu!!! Jesteś kochana - dziękuję, że odpisałaś.Jeżeli chodzi o folik i maternę - jestem dość osłąbiona, dużo pracuję i niezbyt zdrobo (i też nieregularnie) się odżywiam....czytałam na ulotce, że maternę zaleca się też przed ciążą i w okresie karmienia. Czy Materna mi wystarczy?

reklama
Do góry