schatzi
Moderator
O kurde podniosłaś mnie na duchu, już myślałam, ze coś ze mną nie halo a jaka masz? Ja ściągnęłam ciąża+Spoko, ja też xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurde podniosłaś mnie na duchu, już myślałam, ze coś ze mną nie halo a jaka masz? Ja ściągnęłam ciąża+Spoko, ja też xD
A z tym luzem to mi przyszła do głowy taka sprośna dygresja, że zluzować to trzeba poślady do anala ewentualnie zwieracze jak mam już pojechać po bandzie. Sorry, musiałam
Wszystkie urażone z góry przepraszam
O kurde podniosłaś mnie na duchu, już myślałam, ze coś ze mną nie halo a jaka masz? Ja ściągnęłam ciąża+
No nie zajdzie ale poza owu też można seks uprawiaćTylko tak się w ciąże nie zajdzie
Bardzo dobryA mnie zaintrygował ten szczeciński pasztecik
Ja mam kilka zainstalowanych ale to jeszcze z poprzedniej ciążyCzyli obie czekamy do wtorku
Ja jutro pójdę na betę, ale chyba nie nastawiam się na dobry wynik, szybciej mam ciąże urojona
Głupio się przyznać, ale ściągnęłam już sobie nawet aplikacje monitorującą rozwój dziecka
Preglife też spoko i momlyO kurde podniosłaś mnie na duchu, już myślałam, ze coś ze mną nie halo a jaka masz? Ja ściągnęłam ciąża+
przecieraj testowe szlaki xDA używała któraś z was testów marki lifecare ze sklepu action? Będę jutro koło tego sklepu i myślę, że czy sobie nie kupić bo takie nieznane te testy xD
Tak koniecznieTak wyszło
Widzimy się w sierpniu, oby sierpień był nasz