reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Bosze śpię i nie na to odpowiedziałam 🙈😂, przepraszam 😪. Okres mnie tak dojeżdża wyjątkowo, że ledwo funkcjonuje 😪pocieszam się tym, że przed antykoncepcja też miałam tak strasznie i może organizm wraca do siebie i może w sierpniu bd jakaś szansa 😁, jak to mówią, nadzieja matka głupich 😂
Nie ma sprawy 😅
Tak tylko się głośno zastawiam co robić.
Może wracać do siebie po antykoncepcji, daj sobie czas 😀

Hejka wszystkim!
Dziś "mój dzień", rezultat raczej spodziewany: biel. Ale jaki ładny test Babyplan, nie?
293445107_420200223488058_1494886398970970210_n.jpg

AAAALE opowiem Wam jeszcze anegdotę z tego tygodnia (czekałam grzecznie na swoją kolej ;-))

Któregoś dnia... zauważam malutkie plamienie, 7dpo. Śmieję się do siebie, że to interpelementacja na pewno;-) Jednak było to krótkie i jednorazowe, więc sobie myślę: strzelę następnego dnia test. Biel. No to następnego. I tam... zobaczyłam COŚ. Nie wiem, czy na zdjęciach cokolwiek widać, ale na żywo to był naprawdę cień cienia. Może fabryczna, może coś innego - w każdym razie używam tych testów od 2 lat i ich biel zawsze była niepokalana. Wierzcie mi, ja nie z tych, które doszukują się czegoś, czego nie ma. Zawsze widziałam tylko biel w swoim życiu.
293600804_649853996501121_1859156192229113052_n.jpg

292835381_747958113097207_892079416324746067_n.jpg

W każdym razie - to było we wtorek. Powtórzyłam test wczoraj, dziś - biel Vizira, więc myślę, że albo test był wadliwy, albo źle siknęłam ;-), albo nie skontrolowałam odpowiednio czasu i spojrzałam parę minut za późno... (siedziałam na forum :-D) - nie wiem, Miśki ;) Dziś już zaczyna mi się wstęp do okresu, więc liczę na to, że do niedzieli się rozkręci, co bym była zgodnie z planningiem.
Miłego dnia wszystkim!

No oczywiście, że tak, więc czekam na koniec miesiąca czy ruszy coś owu😁, według jednej app koło 28 powinna być, akurat 25 mam wizytę u ginekologa to zobaczy czy przechrzyk jakiś rośnie 😂🙈
O i bardzo rozsądnie z ta wizyta 😅

Dobra jadę na te betę, będę później u gina po 17stej to będę wiedziała co i jak.
Niech stracę czas i kilkadziesiąt złotych

reklama
Do góry