reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
@Marcemma90 piszę tu bo mnie tam zjedzą na tych marcowych :p
U mnie przy CP beta rosła dobrze, to co dziś po czasie można uznać za markery CP to plamienia od 4tc oraz progesteron poniżej 25ng, oraz ból lewego jajnika

U mnie przy CP beta rosła dobrze, to co dziś po czasie można uznać za markery CP to plamienia od 4tc oraz progesteron poniżej 25ng, oraz ból lewego jajnika
Właśnie dobrze rosnąca beta to żadna gwarancja zdrowej ciąży w sensie że i przy co i przy pustym jaju może ładnie rosnąć. Mnie boli od prawego jajnika chyba 🤔 noga i ta noga mnie martwi. Może jest to śmieszne z bokiu jak ktoś poptarzy, ale wolę iść we wtorek do lekarza, niech szuka mi w macicy ciąży. Nie mam o dziwo plamien. W tamtej ciąży beta rosła ciut wolniej, progesteron był 11 plamienia, krwawienia od samego początku a wszystko było ok. Najgorsze jest właśnie to , że nie myślę o niczym innym jak już o cp😳 tak się denerwuje, że mi się ręce trzęsą

Właśnie dobrze rosnąca beta to żadna gwarancja zdrowej ciąży w sensie że i przy co i przy pustym jaju może ładnie rosnąć. Mnie boli od prawego jajnika chyba 🤔 noga i ta noga mnie martwi. Może jest to śmieszne z bokiu jak ktoś poptarzy, ale wolę iść we wtorek do lekarza, niech szuka mi w macicy ciąży. Nie mam o dziwo plamien. W tamtej ciąży beta rosła ciut wolniej, progesteron był 11 plamienia, krwawienia od samego początku a wszystko było ok. Najgorsze jest właśnie to , że nie myślę o niczym innym jak już o cp😳 tak się denerwuje, że mi się ręce trzęsą

Ja od początku czułam, że coś jest nie tak bo moje poprzednie ciąże ani tak nie bolały, ani nie było plamień itd.

Ja teraz mimo, że jestem przed owu dla bezpieczeństwa umówiłam sobie już lekarza. Może być tak, że będzie to ledwo 4tc ale wolę sprawdzić jak najszybciej co i jak. U pęcherzyk w jajowodzie znaleziono przy becie koło 300, a potem koło 500 więc przy CP to jest trochę inaczej. Nie zawsze trzeba czekać do 1000

Ja od początku czułam, że coś jest nie tak bo moje poprzednie ciąże ani tak nie bolały, ani nie było plamień itd.

Ja teraz mimo, że jestem przed owu dla bezpieczeństwa umówiłam sobie już lekarza. Może być tak, że będzie to ledwo 4tc ale wolę sprawdzić jak najszybciej co i jak. U pęcherzyk w jajowodzie znaleziono przy becie koło 300, a potem koło 500 więc przy CP to jest trochę inaczej. Nie zawsze trzeba czekać do 1000
U mnie przy 650 już jajowód był napuchniety ale to wciąż było podejrzenie. Potwierdziło się przy 1200.
Ja tez miałam plamienia już 2 dni przed pozytywnym testem. Progesteron miałam 12. Beta rosła ładnie. No i ból, mnie też bolała noga, nawet myslalam ze mam rwę kulszową przy tym wszystkim. Bolało mnie biodro i cała noga aż do stopy ... 😔

U mnie wystapil tylko progesteron spadający i zle przyrastajaca beta...nie mialam plamien ani boli. Takze u mnie 1 sygnal alarmowy byl w 5 tyg 5 dniu brak zarodka w macicy.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry