reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Dziewczyny głupie pytanie:
Jak często się kochacie w płodne dni? 😍
My stosujemy metodę co dwa dni.. ❤️😂 już próbujemy wszystkiego… w tym cyklu jestem pełna nadzieji (tak jak w poprzednich 4 cyklach)

reklama
Dziewczyny głupie pytanie:
Jak często się kochacie w płodne dni? 😍
My stosujemy metodę co dwa dni.. ❤️😂 już próbujemy wszystkiego… w tym cyklu jestem pełna nadzieji (tak jak w poprzednich 4 cyklach)
W tamtym cyklu seks był praktycznie codziennie przez cały cykl i nic z tego, więc teraz raczej co dwa dni😁 w pierwszą ciążę, jak udało się zajść seks też był codziennie /co dwa dni w okresie płodnym 😃.

Ja tez się czułam koszmarnie. Nie, w sumie to ja nawet nie mogłam po tym funkcjonować.
Jeśli tez tak macie to warto zmienić proga na wersje dopochwową- bardziej uciążliwa, bo przyjmuje się 3x dziennie i wiadomo pojawiają się upławy. No ale żadnych skutków ubocznych
kurcze czy tylko ja dobrze reaguje na dupka i nic mi po nim nie dolega ? :o

reklama
Do góry