pietraczkaa
Fanka BB :)
Przyszły i pinki!weekend się zaczyna i tak kusi zeby potestować jutro
![]()
A jutro który dzień po owu?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przyszły i pinki!weekend się zaczyna i tak kusi zeby potestować jutro
![]()
Dlatego nie ze wszystkimi warto mówić o swoich planach planach, niektórym sie wydaje, że wiedzą o tobie wiecej niż ty sama, a rodząc 1 dziecko posiadly wszystkie tajemnice wszechświata i na wszystkim się znają...mi koleżanka, która rodzi w sierpniu (ciąża nieplanowana tzw. „Tinderowa”) powiedziała że za bardzo się staramy i powinnam odpuścić…
I że jej znajoma rok się starała i nagle pyk zaskoczyłonie dociera do niej że mamy obniżone parametry nasienia iże idziemy do Invicty na wizytę… najważniejsze żeby ODPUŚCIĆ
![]()
jutro będzie 9dzienA jutro który dzień po owu?![]()
Bo wtedy takie osoby zazwyczaj mają wiedzę zerowąmi koleżanka, która rodzi w sierpniu (ciąża nieplanowana tzw. „Tinderowa”) powiedziała że za bardzo się staramy i powinnam odpuścić…
I że jej znajoma rok się starała i nagle pyk zaskoczyłonie dociera do niej że mamy obniżone parametry nasienia iże idziemy do Invicty na wizytę… najważniejsze żeby ODPUŚCIĆ
![]()
To Twoja decyzja, ale 3mam kciuki, ja trochę podchodzę do życia co ma być to ma być i ja bym próbowałŻeby nie było, że na innych wątkach wrzuciłam, a tu nie ma info.
Miałam dzisiaj USG. Stymulacja tak sobie bo mam jeden pęcherzyk (bliźniąt nie będzie) 16mm na lewym jajniku. No i właśnie na lewym czyli tam gdzie miałam CP. Mam więc 15% szans na kolejną. Moje myśli są różne, czy starać się czy odpuścić (choć biorąc pod uwagę, że seks był nawet dziś, a ja dwa razy zaszłam w ciąże ze stosunku 5-7 dni przed owu to ...). W prawym raczej nic nie ma, raczej bo ja mam ten jajowód jakiś jakby mniejszy i mocno zakręcony. Bardzo ciężko go znaleźć i sprawdzić, ale ja go nigdy nie czuję więc mimo że na sono-hsg wyszedł drożny to nie wiem czy pracuje
![]()
To Twoja decyzja, ale 3mam kciuki, ja trochę podchodzę do życia co ma być to ma być i ja bym próbowałbo może akurat teraz bd to szczęście
![]()
Ja tam 3mam żeby ten jajowód dał Ci szczęście, którego wyczekujeszNooo najwyżej jak będzie kolejna CP usuną ten jajowód w p*zdu![]()
Przykro mi, bo wiem, ze nie na to liczyłaś. Ja na pewno nie będę Ci radzić. Kiedyś pomyślałabym, ze 15% to prawie nic, ale to byłoby przed tym nim dowiedziałam się, ze mam macice dwurożną, którą ma uwaga- 0,5% kobiet na świecieŻeby nie było, że na innych wątkach wrzuciłam, a tu nie ma info.
Miałam dzisiaj USG. Stymulacja tak sobie bo mam jeden pęcherzyk (bliźniąt nie będzie) 16mm na lewym jajniku. No i właśnie na lewym czyli tam gdzie miałam CP. Mam więc 15% szans na kolejną. Moje myśli są różne, czy starać się czy odpuścić (choć biorąc pod uwagę, że seks był nawet dziś, a ja dwa razy zaszłam w ciąże ze stosunku 5-7 dni przed owu to ...). W prawym raczej nic nie ma, raczej bo ja mam ten jajowód jakiś jakby mniejszy i mocno zakręcony. Bardzo ciężko go znaleźć i sprawdzić, ale ja go nigdy nie czuję więc mimo że na sono-hsg wyszedł drożny to nie wiem czy pracuje
![]()
To można siknac.jutro będzie 9dzien![]()