Bolilol
Fanka BB :)
no to różnica akurat na karton wina starczy - w tej sytuacji to odwołuj te co masz umowioną i niech stary dzwoni umawiać nową360 zł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to różnica akurat na karton wina starczy - w tej sytuacji to odwołuj te co masz umowioną i niech stary dzwoni umawiać nową360 zł
kurde no to się pierwsze nasuwa ale nie chcę znów czekać potem długo na terminAnuluj i zadzwon i ponownie się umow?
no ale jak stary zadzwoni od razu jak Ty skasujesz to chyba zaproponuje mu pierwszy wolny termin, który akurat magicznie się zwolniłkurde no to się pierwsze nasuwa ale nie chcę znów czekać potem długo na termin
Ty cwaniarono ale jak stary zadzwoni od razu jak Ty skasujesz to chyba zaproponuje mu pierwszy wolny termin, który akurat magicznie się zwolnił
Jak tydzień temu dzwoniłaś, to raczej termin nie będzie bardzo odległy.kurde no to się pierwsze nasuwa ale nie chcę znów czekać potem długo na termin
niestety nie mam ale coś może być wciąż na rzeczy bo w ankiecie jest miejsce by wpisać nr karty Medicover właśnieA masz może pakiet Medicover? Bo z medicover u nich pierwsza wizyta darmowa - chyba, ze już nie ma tej promki. Ale myśle, ze ta zniżka i tak Ci się należy, wiec walcz
U mnie okazało się, że to właśnie z ubytku po cc to plamienie, Ale w tym cyklu wcale nie plamiłam więc możliwe, że owulacji wgl nie byłoBrał po kontuzji. Tak wiem, czytałam duzo o tym, jesli się stosuje cokolwiek bezmyślnie i bez końca to tak ma wpływ na nasienie i to stałe, w innych sytuacjach, ćwiczący nawet biorąc testosteron doczekali się dzieci i to w trakcie. Co do plamień, czyli od @ czasami do owulki, które pojawiają się i znikają jak u koleżanki najprawdopodobniej mogą być przyczyną zrostów po 3 cc które mam za sobą. Będąc ponownie na wizycie zwiazanej z cytologią zapytam lekarza co sądzi o tych plamieniach.
To w pierwszej kolejności niech on zadzwoni, a dopiero jeśli termin będzie Wam odpowiadał, anulujecie tą wcześniej umówionąkurde no to się pierwsze nasuwa ale nie chcę znów czekać potem długo na termin
Myślę, że to normalne. Moja wybrana lekarka z kliniki ma swój gabinet gdzie przyjmuje swoje pacjentki, a inseminacje i in vitro robi w klinice. Standardowo jest tam dzień lub dwa w tygodniu, ale podjeżdża na zabiegi. Z tego co patrzyłam w Krakowie to standardowa praktyka, a jeszcze jak przyjmuje na nfz w szpitalu to super bo Cię może wkręcić na histeroskopię albo inne badania, które możesz mieć za darmoNo dobra, wyglada na to, że załatwiłam i będzie ta zniżka. Jednak mnie teraz zastanawia kolejna rzecz - lekarz ma super opinie natomiast jest w tej klinice tylko 2 razy w tygodniu, co zapewne jest sporym utrudnieniem przy procedurze… z drugiej strony w innych dniach jest w szpitalu, do którego podobno zaprasza pacjentki w razie czego i to na NFZ. Co myślicie o takim schemacie? Czy lepiej brać kogoś kto jest dostępny częściej jednak na miejscu, jak się myśli o procedurze?