reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
A masz może pakiet Medicover? Bo z medicover u nich pierwsza wizyta darmowa - chyba, ze już nie ma tej promki. Ale myśle, ze ta zniżka i tak Ci się należy, wiec walcz
niestety nie mam 😅 ale coś może być wciąż na rzeczy bo w ankiecie jest miejsce by wpisać nr karty Medicover właśnie 😉

Brał po kontuzji. Tak wiem, czytałam duzo o tym, jesli się stosuje cokolwiek bezmyślnie i bez końca to tak ma wpływ na nasienie i to stałe, w innych sytuacjach, ćwiczący nawet biorąc testosteron doczekali się dzieci i to w trakcie. Co do plamień, czyli od @ czasami do owulki, które pojawiają się i znikają jak u koleżanki najprawdopodobniej mogą być przyczyną zrostów po 3 cc które mam za sobą. Będąc ponownie na wizycie zwiazanej z cytologią zapytam lekarza co sądzi o tych plamieniach.
U mnie okazało się, że to właśnie z ubytku po cc to plamienie, Ale w tym cyklu wcale nie plamiłam więc możliwe, że owulacji wgl nie było 🤔🤔🤔
Przy owulacji dopiero było widać ten ubytek na usg jak się to wszystko wypełniło.

No dobra, wyglada na to, że załatwiłam 😅 i będzie ta zniżka. Jednak mnie teraz zastanawia kolejna rzecz - lekarz ma super opinie natomiast jest w tej klinice tylko 2 razy w tygodniu, co zapewne jest sporym utrudnieniem przy procedurze… z drugiej strony w innych dniach jest w szpitalu, do którego podobno zaprasza pacjentki w razie czego i to na NFZ. Co myślicie o takim schemacie? Czy lepiej brać kogoś kto jest dostępny częściej jednak na miejscu, jak się myśli o procedurze?🤔

reklama
No dobra, wyglada na to, że załatwiłam 😅 i będzie ta zniżka. Jednak mnie teraz zastanawia kolejna rzecz - lekarz ma super opinie natomiast jest w tej klinice tylko 2 razy w tygodniu, co zapewne jest sporym utrudnieniem przy procedurze… z drugiej strony w innych dniach jest w szpitalu, do którego podobno zaprasza pacjentki w razie czego i to na NFZ. Co myślicie o takim schemacie? Czy lepiej brać kogoś kto jest dostępny częściej jednak na miejscu, jak się myśli o procedurze?🤔
Myślę, że to normalne. Moja wybrana lekarka z kliniki ma swój gabinet gdzie przyjmuje swoje pacjentki, a inseminacje i in vitro robi w klinice. Standardowo jest tam dzień lub dwa w tygodniu, ale podjeżdża na zabiegi. Z tego co patrzyłam w Krakowie to standardowa praktyka, a jeszcze jak przyjmuje na nfz w szpitalu to super bo Cię może wkręcić na histeroskopię albo inne badania, które możesz mieć za darmo 😊

Do góry