Bolilol
Fanka BB :)
jak załatwiłaś?No dobra, wyglada na to, że załatwiłam i będzie ta zniżka. Jednak mnie teraz zastanawia kolejna rzecz - lekarz ma super opinie natomiast jest w tej klinice tylko 2 razy w tygodniu, co zapewne jest sporym utrudnieniem przy procedurze… z drugiej strony w innych dniach jest w szpitalu, do którego podobno zaprasza pacjentki w razie czego i to na NFZ. Co myślicie o takim schemacie? Czy lepiej brać kogoś kto jest dostępny częściej jednak na miejscu, jak się myśli o procedurze?
Najlepiej się dowiedzieć i źródła - zapytać w rejestracji jak to wygląda. Czytałam w temacie tu na forum o ivf, że zdarza się, że od dojrzałości komórek ważniejszy jest grafik lekarza ale mi się to nie mieści w głowie
Nasz co prawda jest szefem naszego bociana i on tam chyba nawet nocuje, bo zawsze go widzę jak tam jestem ale zastanawiałam się co w przypadku gdy np. lekarz się rozchoruje albo nie wiem, połamie na nartach w Alpach. Muszą mieć chyba jakoś to zorganizowane tak, że przejmują swoje pacjentki jakoś no bo to nie jest przecież tak, że jak ktoś przyjmuje w poniedziałki i wtorki, a punkcja by pasowała w srode to trzeba czekać do poniedziałku