reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Czy ja dobrze pamiętam może mylę jeśli tak to nie było tematu.
Wspominałaś że twój mąż ćwiczy na siłowni i bierze testosteron zdajesz sobie sprawę że on negatywnie działa na nasienie? No i te twoje plamienia po owulce i w ogóle aż czerwona lampka się zapala może @LadyCaro CI podpowie co warto sprawdzić może to jakaś blahostka u Ciebie niedaj Boże cos innego... tym bardziej z racji Twojego wieku o którym wspomniałaś i trojgu dzieci dla których musisz żyć, funkcjonować..🤯
Brał po kontuzji. Tak wiem, czytałam duzo o tym, jesli się stosuje cokolwiek bezmyślnie i bez końca to tak ma wpływ na nasienie i to stałe, w innych sytuacjach, ćwiczący nawet biorąc testosteron doczekali się dzieci i to w trakcie. Co do plamień, czyli od @ czasami do owulki, które pojawiają się i znikają jak u koleżanki najprawdopodobniej mogą być przyczyną zrostów po 3 cc które mam za sobą. Będąc ponownie na wizycie zwiazanej z cytologią zapytam lekarza co sądzi o tych plamieniach.

Myślę, że nie ma sensu prowadzić tej dyskusji. Black Angel już mnóstwo razy pisała, że nie będzie się diagnozować 😉
Amen. Pamiętajcie, że akurat ja jestem po 3 cc i tam mogą być zrosty, może też i lewy jajowód był uszkodzony, niedrożny tak to przynajmniej przedstawili lekarze, ktorzy robili mi laparoskopię. Ogolnie nie chcę poddawać się zabiegom "grzebania tam".

Kurde, widzę właśnie, ze Invimed robi promkę

199 zł taniej!

za pierwszą konsultację niepłodnościową

we wszystkich klinikach InviMed

do końca wakacji!

Warunki promocji

Promocja wakacyjna obowiązuje od 25.07 do 31.08.2023 r. we wszystkich klinikach InviMed.
Organizator zastrzega sobie prawo do przerwania promocji w dowolnym momencie jej trwania.
Promocja obejmuje pierwszą konsultację niepłodnościową i zniżkę na wizytę dla osób, które zapisały się między 25.07 a 31.08.2023 r.
Z promocji mogą skorzystać te pary, które jeszcze nie korzystały z pierwszej konsultacji niepłodnościowej.
Wizytę należy zrealizować do 30.09.2023 r.
Promocja obowiązuję z hasłem: "WAKACJE" zapisując się przez formularz kontaktowy na tej stronie lub rozmawiając z konsultantem infolinii InviMed.

A ja się do nich zapisałam w zeszłym tygodniu 🙄 chcę ten rabat, myślicie, ze jest sens dzwonić na infolinię i coś kombinować?

199 zł taniej!

do końca wakacji!

Warunki promocji

Promocja wakacyjna obowiązuje od 25.07 do 31.08.2023 r. we wszystkich klinikach InviMed.
Organizator zastrzega sobie prawo do przerwania promocji w dowolnym momencie jej trwania.
Promocja obejmuje pierwszą konsultację niepłodnościową i zniżkę na wizytę dla osób, które zapisały się między 25.07 a 31.08.2023 r.
Z promocji mogą skorzystać te pary, które jeszcze nie korzystały z pierwszej konsultacji niepłodnościowej.
Promocja obowiązuję z hasłem: "WAKACJE" zapisując się przez formularz kontaktowy na tej stronie lub rozmawiając z konsultantem infolinii InviMed.

A ja się do nich zapisałam w zeszłym tygodniu 🙄 chcę ten rabat, myślicie, ze jest sens dzwonić na infolinię i coś kombinować?
Anuluj i zadzwon i ponownie się umow?🤡

no właśnie każda infekcja jest niebezpieczna w ciąży. Ja sobie zdałam sprawę dopiero po fakcie co się działo i jak prawidłowo wszystko powinno wyglądać. Nie to że Was straszę dziewczyny tylko po prostu ostrzegam żeby naprawdę pilnować i uważać :(
Ja miałam z mlodszą corką tak, infekcja taka że najchętniej szczotką ryżową tam bym się drapała... zmieniłam lekarza dostałam coś na infekcje i przeszło, ale aż włos mi się jeży jak pomyślę co mogłoby być, ja męczyłam się tak do 13 tyg ciąży.

199 zł taniej!

do końca wakacji!

Warunki promocji

a ile standardowo kosztuje?

reklama

199 zł taniej!

do końca wakacji!

Warunki promocji

A masz może pakiet Medicover? Bo z medicover u nich pierwsza wizyta darmowa - chyba, ze już nie ma tej promki. Ale myśle, ze ta zniżka i tak Ci się należy, wiec walcz

Do góry