reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
A masz może pakiet Medicover? Bo z medicover u nich pierwsza wizyta darmowa - chyba, ze już nie ma tej promki. Ale myśle, ze ta zniżka i tak Ci się należy, wiec walcz
niestety nie mam 😅 ale coś może być wciąż na rzeczy bo w ankiecie jest miejsce by wpisać nr karty Medicover właśnie 😉

Brał po kontuzji. Tak wiem, czytałam duzo o tym, jesli się stosuje cokolwiek bezmyślnie i bez końca to tak ma wpływ na nasienie i to stałe, w innych sytuacjach, ćwiczący nawet biorąc testosteron doczekali się dzieci i to w trakcie. Co do plamień, czyli od @ czasami do owulki, które pojawiają się i znikają jak u koleżanki najprawdopodobniej mogą być przyczyną zrostów po 3 cc które mam za sobą. Będąc ponownie na wizycie zwiazanej z cytologią zapytam lekarza co sądzi o tych plamieniach.
U mnie okazało się, że to właśnie z ubytku po cc to plamienie, Ale w tym cyklu wcale nie plamiłam więc możliwe, że owulacji wgl nie było 🤔🤔🤔
Przy owulacji dopiero było widać ten ubytek na usg jak się to wszystko wypełniło.

No dobra, wyglada na to, że załatwiłam 😅 i będzie ta zniżka. Jednak mnie teraz zastanawia kolejna rzecz - lekarz ma super opinie natomiast jest w tej klinice tylko 2 razy w tygodniu, co zapewne jest sporym utrudnieniem przy procedurze… z drugiej strony w innych dniach jest w szpitalu, do którego podobno zaprasza pacjentki w razie czego i to na NFZ. Co myślicie o takim schemacie? Czy lepiej brać kogoś kto jest dostępny częściej jednak na miejscu, jak się myśli o procedurze?🤔

reklama
No dobra, wyglada na to, że załatwiłam 😅 i będzie ta zniżka. Jednak mnie teraz zastanawia kolejna rzecz - lekarz ma super opinie natomiast jest w tej klinice tylko 2 razy w tygodniu, co zapewne jest sporym utrudnieniem przy procedurze… z drugiej strony w innych dniach jest w szpitalu, do którego podobno zaprasza pacjentki w razie czego i to na NFZ. Co myślicie o takim schemacie? Czy lepiej brać kogoś kto jest dostępny częściej jednak na miejscu, jak się myśli o procedurze?🤔
Myślę, że to normalne. Moja wybrana lekarka z kliniki ma swój gabinet gdzie przyjmuje swoje pacjentki, a inseminacje i in vitro robi w klinice. Standardowo jest tam dzień lub dwa w tygodniu, ale podjeżdża na zabiegi. Z tego co patrzyłam w Krakowie to standardowa praktyka, a jeszcze jak przyjmuje na nfz w szpitalu to super bo Cię może wkręcić na histeroskopię albo inne badania, które możesz mieć za darmo 😊

Do góry