reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Dziewczyny, żegnam się powolutku ❤️
Dziękuję za wsparcie w dołku, za mnóstwo wiedzy i za pogawędki o wszystkim i o niczym, czyt. 💩💩💩 Dołączyłam do was w bardzo ciężkim momencie, kiedy nie miałam wsparcia od bliskich (sama go nie chciałam) w momencie gdy przy ludziach odcinałam swoje emocje, a potem w domu nie potrafiłam sobie z nimi poradzić. Forum było dla mnie formą terapii i swoje zadanie spełniło.
Trzymam za was mocno kciuki 😘😘😘
my za Ciebie też 😍 trzymaj się i rosnijcie zdrowo :)

reklama
Dziękuję za wsparcie w dołku, za mnóstwo wiedzy i za pogawędki o wszystkim i o niczym, czyt. 💩💩💩 Dołączyłam do was w bardzo ciężkim momencie, kiedy nie miałam wsparcia od bliskich (sama go nie chciałam) w momencie gdy przy ludziach odcinałam swoje emocje, a potem w domu nie potrafiłam sobie z nimi poradzić. Forum było dla mnie formą terapii i swoje zadanie spełniło.
Powodzenia ❤️

Idź i nie wracaj 😉 Żeby było bardzo nudno przez najbliższe miesiące 😁

to jest prawda. Zresztą jednym z ogromnych błędów alkoholików wychodzących z nałogu jest przerzucenie się na napoje bez %, np. na bezalkoholowe wino. Może to śmiesznie brzmieć, ale to jest dla nich bardzo niezdrowe i nie pomoże wyjść na prostą, może tylko zwiększać frustrację i powodować szybszy powrót do nałogu.
Ba, jak ktoś pił wódkę z colą, to wychodząc z nałogu powinien zrezygnować z coli. Ja np. na studiach piłam drony z wódki z sokiem porzeczkowym. Minęło naprawdę wiele lat, od wielu lat też nie pije wódki. Ale zawsze gdy próbuję pić sok porzeczkowy czuje w nim wódę.
Jakie to prawdziwe, mam tak samo z colą z cytryną.
Kiedyś na studiach bardzo długo i mocno męczyło mnie po drinkach z colą i cytryną. Bardzo dawne czasy..
Zdarza się że w jakieś resta wrzucą do coli cytrynkę... mam odruch wymiotny. Jakby ta cytryna była nasączona wódą 😵‍💫.

Hej dziewczyny jestem z czerwcowek. W tym. Miesiącu będę testować 28.l.07
Mam pytanie bo dzisiaj z testów owulacyjnych wyszło mi że mam pik. Test robiony o 17 powiedzcie mi czy lepiej dzisiaj przytulanko i po jutrze czy jutro i za dwa dni od jutra. W tym. Cyklu przyjęłam taktykę przytulanki co dwa dni, w tamtym miesiącu było codziennie i mąż był wypompowany 😁 nie wiem jak to rozegrać haha

Hej dziewczyny potrzebuje coś sprawdzonego z inozytolem , fertistim brałam przez parę cykli i mam wrażenie, że mi go wydłuża więc chce zrezygnować 🫤 czy któraś zvwas ma sprawdzony owulomed max ?

Hej dziewczyny jestem z czerwcowek. W tym. Miesiącu będę testować 28.l.07
Mam pytanie bo dzisiaj z testów owulacyjnych wyszło mi że mam pik. Test robiony o 17 powiedzcie mi czy lepiej dzisiaj przytulanko i po jutrze czy jutro i za dwa dni od jutra. W tym. Cyklu przyjęłam taktykę przytulanki co dwa dni, w tamtym miesiącu było codziennie i mąż był wypompowany 😁 nie wiem jak to rozegrać haha
Ja bym działała dziś i za 2 dni. Tylko jednak się nie przytulaj tylko seks lepiej uprawiaj, powinno być skuteczniejsze przy zajściu w ciążę :D

reklama
Do góry