Magdalena09
Fanka BB :)
gratulacjeMam wyniki bety
W sobotę 92,7
Dzisiaj 305,3
Progesteron ma być dopiero pojutrze, ale już beta tak mnie cieszy!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulacjeMam wyniki bety
W sobotę 92,7
Dzisiaj 305,3
Progesteron ma być dopiero pojutrze, ale już beta tak mnie cieszy!!!
to jest prawda. Zresztą jednym z ogromnych błędów alkoholików wychodzących z nałogu jest przerzucenie się na napoje bez %, np. na bezalkoholowe wino. Może to śmiesznie brzmieć, ale to jest dla nich bardzo niezdrowe i nie pomoże wyjść na prostą, może tylko zwiększać frustrację i powodować szybszy powrót do nałogu.a mi sie nie podoba, ze energetyki są w identycznych puszkach jak browary.
Oglądałam na tik toku taką trzeźwą alkoholiczkę i podobno alkoholik nie powinien pić nawet softów w takiej samej formie, w jakiej pił kiedyś alko, bo to wyzwalacz. Np jak kiedyś pił whisky z lodem to cola z lodem w tej samej szklance to bład.
Do czego dążę nie powinien alko być w identycznych opakowaniach co nie alko, nie wiem, mi to się kłóci. Jakby wode zaczeli sprzedawać w butelkach jak do wina. Nie no, po co.
tak, dokładnie, napoje zero dla alkoholika są wyzwalaczem. I też ta dziewczyna mówiła (i zgadzam się z nią), że samo niepicie to nie jest wyjscie z nałogu. Że może być człowiek tzw. suchym alkoholikiem i mieć kace niepijąc! No i człowiek właśnie niepijący, ale który nie ma przepracowanego nałgou w glowien staje się niezsnośny dla otoczenia, nerwowy, agresywny.to jest prawda. Zresztą jednym z ogromnych błędów alkoholików wychodzących z nałogu jest przerzucenie się na napoje bez %, np. na bezalkoholowe wino. Może to śmiesznie brzmieć, ale to jest dla nich bardzo niezdrowe i nie pomoże wyjść na prostą, może tylko zwiększać frustrację i powodować szybszy powrót do nałogu.
Ba, jak ktoś pił wódkę z colą, to wychodząc z nałogu powinien zrezygnować z coli. Ja np. na studiach piłam drony z wódki z sokiem porzeczkowym. Minęło naprawdę wiele lat, od wielu lat też nie pije wódki. Ale zawsze gdy próbuję pić sok porzeczkowy czuje w nim wódę.
Oj się paliłoJa pamiętam za dzieciaka, że były takie gumy, które wyglądały jak papierosy
no niestety niepicie jeszcze o niczym nie świadczy, np. w sobotę się dowiedziałam, że mój ojciec wrócił do picia. Nie pił 13,5 miesiąca i cyk, znów to samotak, dokładnie, napoje zero dla alkoholika są wyzwalaczem. I też ta dziewczyna mówiła (i zgadzam się z nią), że samo niepicie to nie jest wyjscie z nałogu. Że może być człowiek tzw. suchym alkoholikiem i mieć kace niepijąc! No i człowiek właśnie niepijący, ale który nie ma przepracowanego nałgou w glowien staje się niezsnośny dla otoczenia, nerwowy, agresywny.
za złotówkę można było mieć z 6/7 fajekOj się paliło
Jak byłam w podstawówce to za 6zl można było mieć paczkę prawdziwych fajekza złotówkę można było mieć z 6/7 fajek
właśnie chciałam to napisaćJak byłam w podstawówce to za 6zl można było mieć paczkę prawdziwych fajek
to prawda, ja pamiętam jak latałam do znajomego kiosku i kupowałam dla taty mocne jasne za 5zl a teraz to można pomarzyć o takich cenachJak byłam w podstawówce to za 6zl można było mieć paczkę prawdziwych fajek