reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Też jestem za tym.
Ile ja się historii nasłuchałam prosto ze szpitala.. ile osób młodych umiera po energetykach.. Coś strasznego.
A z tymi piwami 0,00 nie byłam po prostu świadoma, że jednak mogą mieć w sobie trochę alko. Często kobiety w ciąży piją.. można zgłupieć.
ale to chyba bezalkoholowe mogą mieć alko, i jest adnotacja na etykiecie, a 0,0% nie mają nic.

reklama
Też jestem za tym.
Ile ja się historii nasłuchałam prosto ze szpitala.. ile osób młodych umiera po energetykach.. Coś strasznego.
A z tymi piwami 0,00 nie byłam po prostu świadoma, że jednak mogą mieć w sobie trochę alko. Często kobiety w ciąży piją.. można zgłupieć.
to chyba nie chodzi nawet o %, a sam fakt częstowania młodocianych produktem, który ich przyzwyczaja do konsumpcji pewnych towarów. Możliwe, że firma nie chce być kojarzona z wpychaniem jakiegokolwiek piwa młodocianym, wiesz, przeciwdziałanie alkoholizmowi, wychowanie w trzeźwości. Nieważne czy ma % czy nie, to jednak jest nazwane "piwem"

Ja dostałam 0,00 % i zdziwiłam się tym co mówią. Biegłam bo nie miałam czasu a pić tak się chciało tak mnie uratowali tą puszką😅
Później czytałam skład i był ekstrakt z chmielu. O tym mówili.

Ja dostałam 0,00 % i zdziwiłam się tym co mówią. Biegłam bo nie miałam czasu a pić tak się chciało tak mnie uratowali tą puszką😅
Później czytałam skład i był ekstrakt z chmielu. O tym mówili.
Gdzieś widzialam ostatnio, ktoś wrzucał, link insta jakiejś lekarki. Że nawet piwa 0.0 maja wlasnie ten ekstrakt z chmielu i to nie jest wskazane w ciąży, mimo że alkoholu jako takiego tam nie ma.

to chyba nie chodzi nawet o %, a sam fakt częstowania młodocianych produktem, który ich przyzwyczaja do konsumpcji pewnych towarów. Możliwe, że firma nie chce być kojarzona z wpychaniem jakiegokolwiek piwa młodocianym, wiesz, przeciwdziałanie alkoholizmowi, wychowanie w trzeźwości. Nieważne czy ma % czy nie, to jednak jest nazwane "piwem"
I to ma sens.

Ja pamiętam za dzieciaka, że były takie gumy, które wyglądały jak papierosy 🤣

Załączniki

• images.jpeg
    images.jpeg
    6 KB · Wyświetleń: 53
Hej dziewczyny, dopiero was kończę nadrabiać. Cały weekend byłam u rodziców i się wylegiwalam bo mąż był w pracy od rana do wieczora 😉 nawet nie miałam kiedy forum otworzyć ☺️

@Panda21 @Avy spełnienia marzeń dziewczyny 🥳🎂

reklama
a jak już jesteśmy przy kuchni w pracy to mam do Was pytanie, czy pracodawcy oferują Wam w pracy:
- wodę?
- kawę?
- płyn do naczyń?
- jakieś inne dodatki kuchenne?😅

U mnie to taka bieda, że tylko szary papier toaletowy i mydło (ale dobre i to!), resztę wszystko trzeba nosić z domu.
u nas jest nawet ekspress do kawy który wygraliśmy jako załoga w konkursie 😁

Do góry