reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Dziewczyny, żegnam się powolutku ❤️
Dziękuję za wsparcie w dołku, za mnóstwo wiedzy i za pogawędki o wszystkim i o niczym, czyt. 💩💩💩 Dołączyłam do was w bardzo ciężkim momencie, kiedy nie miałam wsparcia od bliskich (sama go nie chciałam) w momencie gdy przy ludziach odcinałam swoje emocje, a potem w domu nie potrafiłam sobie z nimi poradzić. Forum było dla mnie formą terapii i swoje zadanie spełniło.
Trzymam za was mocno kciuki 😘😘😘
my za Ciebie też 😍 trzymaj się i rosnijcie zdrowo :)

reklama
Dziękuję za wsparcie w dołku, za mnóstwo wiedzy i za pogawędki o wszystkim i o niczym, czyt. 💩💩💩 Dołączyłam do was w bardzo ciężkim momencie, kiedy nie miałam wsparcia od bliskich (sama go nie chciałam) w momencie gdy przy ludziach odcinałam swoje emocje, a potem w domu nie potrafiłam sobie z nimi poradzić. Forum było dla mnie formą terapii i swoje zadanie spełniło.
Powodzenia ❤️

Idź i nie wracaj 😉 Żeby było bardzo nudno przez najbliższe miesiące 😁

to jest prawda. Zresztą jednym z ogromnych błędów alkoholików wychodzących z nałogu jest przerzucenie się na napoje bez %, np. na bezalkoholowe wino. Może to śmiesznie brzmieć, ale to jest dla nich bardzo niezdrowe i nie pomoże wyjść na prostą, może tylko zwiększać frustrację i powodować szybszy powrót do nałogu.
Ba, jak ktoś pił wódkę z colą, to wychodząc z nałogu powinien zrezygnować z coli. Ja np. na studiach piłam drony z wódki z sokiem porzeczkowym. Minęło naprawdę wiele lat, od wielu lat też nie pije wódki. Ale zawsze gdy próbuję pić sok porzeczkowy czuje w nim wódę.
Jakie to prawdziwe, mam tak samo z colą z cytryną.
Kiedyś na studiach bardzo długo i mocno męczyło mnie po drinkach z colą i cytryną. Bardzo dawne czasy..
Zdarza się że w jakieś resta wrzucą do coli cytrynkę... mam odruch wymiotny. Jakby ta cytryna była nasączona wódą 😵‍💫.

Hej dziewczyny jestem z czerwcowek. W tym. Miesiącu będę testować 28.l.07
Mam pytanie bo dzisiaj z testów owulacyjnych wyszło mi że mam pik. Test robiony o 17 powiedzcie mi czy lepiej dzisiaj przytulanko i po jutrze czy jutro i za dwa dni od jutra. W tym. Cyklu przyjęłam taktykę przytulanki co dwa dni, w tamtym miesiącu było codziennie i mąż był wypompowany 😁 nie wiem jak to rozegrać haha

Hej dziewczyny potrzebuje coś sprawdzonego z inozytolem , fertistim brałam przez parę cykli i mam wrażenie, że mi go wydłuża więc chce zrezygnować 🫤 czy któraś zvwas ma sprawdzony owulomed max ?

Hej dziewczyny jestem z czerwcowek. W tym. Miesiącu będę testować 28.l.07
Mam pytanie bo dzisiaj z testów owulacyjnych wyszło mi że mam pik. Test robiony o 17 powiedzcie mi czy lepiej dzisiaj przytulanko i po jutrze czy jutro i za dwa dni od jutra. W tym. Cyklu przyjęłam taktykę przytulanki co dwa dni, w tamtym miesiącu było codziennie i mąż był wypompowany 😁 nie wiem jak to rozegrać haha
Ja bym działała dziś i za 2 dni. Tylko jednak się nie przytulaj tylko seks lepiej uprawiaj, powinno być skuteczniejsze przy zajściu w ciążę :D

reklama
Do góry