Cherry_Tomato
Fanka BB :)
Boje się cieszyć, ale po cichu zacznęTo nie cień, to kreseczka, trzymam kciuki, będzie czuję wysoko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boje się cieszyć, ale po cichu zacznęTo nie cień, to kreseczka, trzymam kciuki, będzie czuję wysoko.
dzięki, jutro mam w planach właśnie kupić, bo fertistim niestety nie dla mnie .Hej ja biorę ovulomed i w sumie wszystko u mnie współpracuje i żadnych ubocznych nie mam
hahha no to takie przytulanie z wkładkaJa bym działała dziś i za 2 dni. Tylko jednak się nie przytulaj tylko seks lepiej uprawiaj, powinno być skuteczniejsze przy zajściu w ciążę
Też widzę i nie tylko jaSkoro mam zgodę
Test robiony o 17, okres za 3 dni. Zawsze było najbielej, zero złudzeń, teraz coś widzę
No, z wkładką, dobrze powiedzianehahha no to takie przytulanie z wkładka
Trzymam kciuki za cionszSkoro mam zgodę
Test robiony o 17, okres za 3 dni. Zawsze było najbielej, zero złudzeń, teraz coś widzę
Ja bym.oszalała ze szczęścia, rozumiem więcBoje się cieszyć, ale po cichu zacznę
Ile dni dpo? Trzymam kciukiLot w kosmos. Wiem i czuję, że mam pms na pełnej. Ale ręka w rosku i tak sięgnęła po pinka płytkowego super czułego. Zrobiłam po pracy i chyba oszalałam, ale coś widać. W każdym razie pobiegłam dziś na pierwszą w życiu betę, bo wcześniej nie miałam się nawet co łudzić. Trochę się boję, trochę się czuję jak nadworna frajerka. Rany
ja w sumie zawsze to mówię ale jeśli na płytkowym wychodzi to już możesz zacząć szukać miejsca w przedszkolu dalej kciuki!Skoro mam zgodę
Jakoś 11 dpo wychodziIle dni dpo? Trzymam kciuki