reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Hej dziewczyny jestem z czerwcowek. W tym. Miesiącu będę testować 28.l.07
Mam pytanie bo dzisiaj z testów owulacyjnych wyszło mi że mam pik. Test robiony o 17 powiedzcie mi czy lepiej dzisiaj przytulanko i po jutrze czy jutro i za dwa dni od jutra. W tym. Cyklu przyjęłam taktykę przytulanki co dwa dni, w tamtym miesiącu było codziennie i mąż był wypompowany 😁 nie wiem jak to rozegrać haha
Dzis, jutro, pojutrze...

reklama
Hej dziewczyny potrzebuje coś sprawdzonego z inozytolem , fertistim brałam przez parę cykli i mam wrażenie, że mi go wydłuża więc chce zrezygnować 🫤 czy któraś zvwas ma sprawdzony owulomed max ?
Hej ja biorę ovulomed i w sumie wszystko u mnie współpracuje i żadnych ubocznych nie mam 😁😁😁

to raczej „bezalkoholowe” może zawierać śladowe ilości alkoholu ale 0,00% już nie ma prawa bo to by było oszustwo 😬
Nie wiem dokładnie jak to jest w zależności od marki, ale wystarczy, że alkohol w napojach 0,00% oraz napojach bezalkoholowych nie przekracza 0,5% i już jest uznane za napoj bezalkoholowy. Więc oszustwo czy nie, takich inf na etykiecie może nie byc.

Lot w kosmos. Wiem i czuję, że mam pms na pełnej. Ale ręka w rosku i tak sięgnęła po pinka płytkowego super czułego. Zrobiłam po pracy i chyba oszalałam, ale coś widać. W każdym razie pobiegłam dziś na pierwszą w życiu betę, bo wcześniej nie miałam się nawet co łudzić. Trochę się boję, trochę się czuję jak nadworna frajerka. Rany

Lot w kosmos. Wiem i czuję, że mam pms na pełnej. Ale ręka w rosku i tak sięgnęła po pinka płytkowego super czułego. Zrobiłam po pracy i chyba oszalałam, ale coś widać. W każdym razie pobiegłam dziś na pierwszą w życiu betę, bo wcześniej nie miałam się nawet co łudzić. Trochę się boję, trochę się czuję jak nadworna frajerka. Rany
kciuki!

I zanim ktoś pierwszy to napiszę: tutaj wszystkie chujocienie wrzucamy do obserwacji 😅

A zdjęcie gdzie, nie można tak 😭

kciuki!

I zanim ktoś pierwszy to napiszę: tutaj wszystkie chujocienie wrzucamy do obserwacji 😅
Skoro mam zgodę 🐁
Test robiony o 17, okres za 3 dni. Zawsze było najbielej, zero złudzeń, teraz coś widzę

Załączniki

• 8D3CA9B1-6AAC-4A64-870A-032CEA3DF2A3.jpeg
    8D3CA9B1-6AAC-4A64-870A-032CEA3DF2A3.jpeg
    2,1 MB · Wyświetleń: 208
reklama
Do góry