reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Ja się napaliłam na taki piękny kombinezon wrzosowy z mango, ale w jednym sklepie mój rozmiar miał dziurę, wiec na rowerze dymałam w Waw do drugiej galerii - bo miał być. I nie było :((( i już nie wiem co założyć, nic mi się nie podobało i będę rzeźbić

Tak sobie czytam te Wasze muzyczne posty i naszła mnie taka refleksja: co jest nie tak z ludźmi, wśród których się obracam, że tutaj jednak większość ma określone muzyczne preferencje (ba! nawet idące w metalowe klimaty) a ja od znajomych regularnie słyszę, że słuchają "tego co leci w radio"? A na samo słyszenie o muzyce rockowej czy metalowej się krzywią?
no powiem CI, ze kiedyś to ja byłam taką metalówą :D ale teraz już w ogóle nie eksploruje tej muzyki. I też słucham tego, co mi w ucho wpadnie, ale mam też inne klimaty, które lubię i w których grzebię (mój mąż mówi na to "brudna muza"). Ale moja metalowa faza już dawno minęła, mimo, że moje serce zawsze tam będzie :)

Tak sobie czytam te Wasze muzyczne posty i naszła mnie taka refleksja: co jest nie tak z ludźmi, wśród których się obracam, że tutaj jednak większość ma określone muzyczne preferencje (ba! nawet idące w metalowe klimaty) a ja od znajomych regularnie słyszę, że słuchają "tego co leci w radio"? A na samo słyszenie o muzyce rockowej czy metalowej się krzywią?
Radio mają pod ręką, widocznie nie chce im się szukać swojego „muzycznego ja” 😬
W liceum przez to, że słuchałam rock’owej muzyki i chodziłam w glanach, to kiedyś jedna dziewczyna nazwała mnie „brudasem” 😒 ona oczywiście imprezki co sobotę w klubach 😅

no powiem CI, ze kiedyś to ja byłam taką metalówą :D ale teraz już w ogóle nie eksploruje tej muzyki. I też słucham tego, co mi w ucho wpadnie, ale mam też inne klimaty, które lubię i w których grzebię (mój mąż mówi na to "brudna muza"). Ale moja metalowa faza już dawno minęła, mimo, że moje serce zawsze tam będzie :)
To u nas w domu tylko ciężka muzyka leci :) Chociaż metalówą nigdy bym siebie nie nazwała :D

W liceum przez to, że słuchałam rock’owej muzyki i chodziłam w glanach, to kiedyś jedna dziewczyna nazwała mnie „brudasem” 😒 ona oczywiście imprezki co sobotę w klubach 😅
Ja to mam bekę, bo u nas w rodzinie i ja i dóch moich braci właśnie słuchaliśmy takiej muzyki ostrzejszej. Moi bracia regualrnie kupowali sobie różne koszulki z zespołami. A ja miałam koszulkę ze Starcraftem i World of Warcraft 😅
No i jak wiecie, moi rodzice są rolnikami, tak więc muszą mieć dużo ubrań "roboczych". I tak do dziś mój Tata popierdala po polu w koszulce Maidenów albo Metalliki, któr odziedziczył po swoich synach :D

ja dziś nie dam rady sieknąć tych przysiadów, padam na pysk, moje nocne eskapady w tym tygodniu plus zabawa z trójką dzieci w taką pogodę wyssały ze mnie całą moc 🥲 wzięłam prysznic i kładę się do łóżka 😴 tak pomyślałam, że może dziś zrobię przerwę a jutro nadrobię ale nie wiem czy Szanowna Komisja Statystyczna uwzględni takie działanie 😉
Ja też w łóżku. Dziś nawet z lekkim opóźnieniem. Ale do spania jeszcze droga daleka.

tak premom sama sprawdza moc wybarwienia ;)
Owulaka się NIE powinno robić z pierwszego moczu i tak jest w instrukcji np. owulakow z domowego laboratorium

Tak naprawdę najlepiej robić kilka dziennie, ja tuż przed owu robiłam po 4-5 dziennie nawet
i bądź tu mądra

Załączniki

• IMG_9924.jpeg
    IMG_9924.jpeg
    147,6 KB · Wyświetleń: 85
Glany latem. Czy jest coś fajniejszego? 🤪

reklama
Ja to mam bekę, bo u nas w rodzinie i ja i dóch moich braci właśnie słuchaliśmy takiej muzyki ostrzejszej. Moi bracia regualrnie kupowali sobie różne koszulki z zespołami. A ja miałam koszulkę ze Starcraftem i World of Warcraft 😅
No i jak wiecie, moi rodzice są rolnikami, tak więc muszą mieć dużo ubrań "roboczych". I tak do dziś mój Tata popierdala po polu w koszulce Maidenów albo Metalliki, któr odziedziczył po swoich synach :D
To ja kocham koszulki :D Mam Maidenów, Dio, Powerwolfa, Joviego, Leppardów, Soilworka i jakieś tam jeszcze :D

Do góry