Brownie1992
Moderator
Jaaa ? Broń bobieJasneRób jak Ci pasuje
Brownie też nagina zasady
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaaa ? Broń bobieJasneRób jak Ci pasuje
Brownie też nagina zasady
![]()
moja, jak tylko rozkładam matę do ćwiczeń, pojawia się obok i najczęściej próbuje się położyć pode mną albo przynajmniej na macie@Avy 60 w trakcie spacerku pykło. Pieski się wkurzały, że musiały czekać. Przy trzech ostatnich juz stały nade mną próbując lizać twarz
Ja na shein kupuję takie typowo wakacyjne ciuchu, sukienki, strojów kąpielowych nigdy nie miała fajniejszych, a są za gorsze. Ja wiem, jaka jest narracja o SHEIN... ale ja się przyznaję, czasem korzystam, jeśli chodzi o rzeczy, które założę raz na jakiś czas...@Brownie1992 kiecka na wesele w końcu ta co była czy jednak zamawiałaś mniejszą?ja przez Ciebie nie mogę przestać oglądać tych sukienek na SHEIN
ale jeszcze nic nie kupiłam
ja jak miałam wesele w piątek to brałam urlop.W ogóle jak macie wesele w piątek to pracujecie tego dnia? Czy urlopik?
Zamówiłam taka sama jak Ci wysyłałam, ale w rozmiarze S. Tamta M była dobra, ale jak przyszła ta mniejsza to mąż stwierdził, że lepiej się układa na plecach@Brownie1992 kiecka na wesele w końcu ta co była czy jednak zamawiałaś mniejszą?ja przez Ciebie nie mogę przestać oglądać tych sukienek na SHEIN
ale jeszcze nic nie kupiłam
No właśnie wracam z zakupów z ubraniem na ślub brata w ten piątek. Oni nie robią wesela tylko obiad. Ja wolnego nie bioręW ogóle jak macie wesele w piątek to pracujecie tego dnia? Czy urlopik?