reklama
Panda91
Fanka BB :)
Ja się napaliłam na taki piękny kombinezon wrzosowy z mango, ale w jednym sklepie mój rozmiar miał dziurę, wiec na rowerze dymałam w Waw do drugiej galerii - bo miał być. I nie było (( i już nie wiem co założyć, nic mi się nie podobało i będę rzeźbić
LadyCaro
no powiem CI, ze kiedyś to ja byłam taką metalówą ale teraz już w ogóle nie eksploruje tej muzyki. I też słucham tego, co mi w ucho wpadnie, ale mam też inne klimaty, które lubię i w których grzebię (mój mąż mówi na to "brudna muza"). Ale moja metalowa faza już dawno minęła, mimo, że moje serce zawsze tam będzieTak sobie czytam te Wasze muzyczne posty i naszła mnie taka refleksja: co jest nie tak z ludźmi, wśród których się obracam, że tutaj jednak większość ma określone muzyczne preferencje (ba! nawet idące w metalowe klimaty) a ja od znajomych regularnie słyszę, że słuchają "tego co leci w radio"? A na samo słyszenie o muzyce rockowej czy metalowej się krzywią?
koko.sanka
Radio mają pod ręką, widocznie nie chce im się szukać swojego „muzycznego ja”Tak sobie czytam te Wasze muzyczne posty i naszła mnie taka refleksja: co jest nie tak z ludźmi, wśród których się obracam, że tutaj jednak większość ma określone muzyczne preferencje (ba! nawet idące w metalowe klimaty) a ja od znajomych regularnie słyszę, że słuchają "tego co leci w radio"? A na samo słyszenie o muzyce rockowej czy metalowej się krzywią?
W liceum przez to, że słuchałam rock’owej muzyki i chodziłam w glanach, to kiedyś jedna dziewczyna nazwała mnie „brudasem” ona oczywiście imprezki co sobotę w klubach
Avy
To u nas w domu tylko ciężka muzyka leci Chociaż metalówą nigdy bym siebie nie nazwałano powiem CI, ze kiedyś to ja byłam taką metalówą ale teraz już w ogóle nie eksploruje tej muzyki. I też słucham tego, co mi w ucho wpadnie, ale mam też inne klimaty, które lubię i w których grzebię (mój mąż mówi na to "brudna muza"). Ale moja metalowa faza już dawno minęła, mimo, że moje serce zawsze tam będzie
LadyCaro
Ja to mam bekę, bo u nas w rodzinie i ja i dóch moich braci właśnie słuchaliśmy takiej muzyki ostrzejszej. Moi bracia regualrnie kupowali sobie różne koszulki z zespołami. A ja miałam koszulkę ze Starcraftem i World of WarcraftRadio mają pod ręką, widocznie nie chce im się szukać swojego „muzycznego ja”
W liceum przez to, że słuchałam rock’owej muzyki i chodziłam w glanach, to kiedyś jedna dziewczyna nazwała mnie „brudasem” ona oczywiście imprezki co sobotę w klubach
No i jak wiecie, moi rodzice są rolnikami, tak więc muszą mieć dużo ubrań "roboczych". I tak do dziś mój Tata popierdala po polu w koszulce Maidenów albo Metalliki, któr odziedziczył po swoich synach
Lwica1410
Ja też w łóżku. Dziś nawet z lekkim opóźnieniem. Ale do spania jeszcze droga daleka.ja dziś nie dam rady sieknąć tych przysiadów, padam na pysk, moje nocne eskapady w tym tygodniu plus zabawa z trójką dzieci w taką pogodę wyssały ze mnie całą moc wzięłam prysznic i kładę się do łóżka tak pomyślałam, że może dziś zrobię przerwę a jutro nadrobię ale nie wiem czy Szanowna Komisja Statystyczna uwzględni takie działanie
JakaJaKaja
i bądź tu mądratak premom sama sprawdza moc wybarwienia
Owulaka się NIE powinno robić z pierwszego moczu i tak jest w instrukcji np. owulakow z domowego laboratorium
Tak naprawdę najlepiej robić kilka dziennie, ja tuż przed owu robiłam po 4-5 dziennie nawet
Załączniki
Lwica1410
Glany latem. Czy jest coś fajniejszego?Radio mają pod ręką, widocznie nie chce im się szukać swojego „muzycznego ja”
reklama
Avy
To ja kocham koszulki Mam Maidenów, Dio, Powerwolfa, Joviego, Leppardów, Soilworka i jakieś tam jeszczeJa to mam bekę, bo u nas w rodzinie i ja i dóch moich braci właśnie słuchaliśmy takiej muzyki ostrzejszej. Moi bracia regualrnie kupowali sobie różne koszulki z zespołami. A ja miałam koszulkę ze Starcraftem i World of Warcraft
No i jak wiecie, moi rodzice są rolnikami, tak więc muszą mieć dużo ubrań "roboczych". I tak do dziś mój Tata popierdala po polu w koszulce Maidenów albo Metalliki, któr odziedziczył po swoich synach