Brownie1992
Moderator
@Brownie1992 pokaż tą kieckę!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Brownie1992 pokaż tą kieckę!
Odbieram nadgodzinyW ogóle jak macie wesele w piątek to pracujecie tego dnia? Czy urlopik?
Ekstra! Ironów, Ulvera i In Flames zazdroszczę!Ja też. Dużo ludzi, napierają na Ciebie i się ocierają![]()
Byłam na kilku koncertach w życiu, na których musiałam być: Metallica, Iron Maiden, Blind Guardian, Ulver, In flames. Ale jakim kosztem
Jedyny koncert komfortowy to był ten co byliśmy w zeszłym roku: muzyka filmowa![]()
ProszęWow! Za je bi sta! Poproszę o linkasuper wyglądasz w niej
![]()
Jezu, pogo! Kiedyś to było!Ekstra! Ironów, Ulvera i In Flames zazdroszczę!
My teraz chodzimy często na takie "siedziane" koncerty i w sumie spoko opcja, nikt się nie pcha, raczej nikt nie śmierdzi i nie lepi się od potu.
Ostatnio jak byliśmy na Królu, to przez cały koncert sobie myślałam, że zajebisty zapach mają w tej hali koncertowej, a po koncercie zorientowałam się, że to byłam ja.Psiknęłam się nowym zapachem i tak ewoluował, że byłam przekonana, że to po prostu zapach tej nowej pięknej hali.
Jak byłam młodsza i zdarzało mi się pogować, to zawsze zastanawiałam się jak ludzie mogą siedzieć na koncertach, bo wtedy istniała dla mnie tylko płyta. Teraz nie wiem, co ja w tym widziałam, bo zawsze wracałam z jakimś siniorem.![]()